Spring naar content

Barum truckbanden voor de stuur- en aandrijfas in nieuwe maten

De stuurasband BF 200 R en de aandrijfasband BD 200 R zijn nu beschikbaar in de afmeting 315/70 R 22.5. De banden leveren zowel in het regionaal- als het internationaal transport een hoog kilometerrendement en een betrouwbaar rijgedrag. Barum biedt met deze robuuste en krachtige banden een rendabel alternatief voor trucks.
De BF 200 R en BD 200 R in de afmeting 315/80 22.5 maakten beide in het voorbije jaar hun intrede en nu presenteert Barum zijn banden voor de stuur- en aandrijfas in een nieuwe afmeting, namelijk 315/70 R 22.5. Beide banden worden gekenmerkt door een hoog kilometerrendement en constante rijveiligheid. Dankzij een betere rubbersamenstelling en een nieuw loopvlak staan de banden zowel in het regionale- als langeafstandsverkeer garant voor betrouwbare prestaties op de weg.
De nieuw ontworpen profielgeometrie die kenmerkend zijn voor alle Barum banden van de 200 R serie, draagt bij tot een aanzienlijk langere levensduur. De stuurasband BF 200 R 315/70 R 22.5 en de aandrijfasband BD 200 R 315/70 R 22.5 overtuigen met hun laag brandstofverbruik en zijn ook onder slechte weersomstandigheden zeer betrouwbaar. De nieuwe loopvlaksamenstelling zorgt voor superieure grip op nat wegdek. Daarnaast is de stuurasband BF 200 R gekenmerkt met het M+S symbool en de BD 200 R, die volledig tegemoet komt aan de bijzondere eisen die aan aandrijfasbanden worden gesteld, bezit bovenop het M+S symbool ook het 3-Peak-Mountain-Snow Flake, 3PMSF symbool.
Een robuust karkas vormt de basis voor alle Barum banden van de nieuwe 200 R-serie. Dankzij de versterkte staalkoordhiel is het karkas bijzonder robuust waardoor loopvlakvernieuwing mogelijk is. Het karkas dat geschikt is voor loopvlakvernieuwing draagt bij tot optimale duurzaamheid en verhoogt zo eveneens het rendement van het wagenpark.

Scroll naar boven