Spring naar content

EasyAccess van Jungheinrich zorgt voor een grotere veiligheid

Beveiliging tegen ongeoorloofd voertuiggebruik / Individuele toegangscontrole / Verhoogde veiligheid in het magazijn / Lagere operationele kosten door de doeltreffende bescherming van mens en machine
Het EasyAccess-systeem van Jungheinrich is een nieuwe, intelligente “sleuteltechnologie” van de productlijn voor fleet management van de onderneming waarmee toegang tot voertuigen kan worden gegeven zonder het gebruik van conventionele sleutels. “EasyAccess betekent een uitbreiding van onze oplossingen voor fleet management met een extra product dat zorgt voor meer veiligheid in het magazijn en dat dus de doeltreffendheid en de rendabiliteit van de vloot stapelaars nog verbetert”, zo zegt Janine de Geus, Fleet Management Product Manager bij Jungheinrich. Zij voegt er nog aan toe dat het nieuwe systeem “mens en machine efficiënt beschermt en bijdraagt tot de vermindering van de operationele kosten.” EasyAccess wordt gelanceerd op de beurs LogiMAT 2016 in Stuttgart en het CeMAT, de belangrijkste beurs ter wereld voor intralogistiek en beheer van de toeleveringsketen, in Hannover. Daarna wordt het product beschikbaar over de hele wereld.

Sleutel tot een grotere veiligheid

EasyAccess is beschikbaar in drie verschillende versies: elke versie is specifiek gericht naar de grootte en de behoeften van de respectieve onderneming. Bij EasyAccess Softkey moet de chauffeur een toegangscode invoeren op het truckdisplay voor hij met de heftruck kan werken. Via het display kunnen tot 10 verschillende codes worden ingevoerd en beheerd. EasyAccess PinCode is ontworpen voor grotere vloten. Hierbij krijgt elk personeelslid zijn eigen individuele toegangscode voor de heftrucks. In het veld voor de pincode kunnen tot 100 verschillende codes worden toegekend en beheerd. EasyAccess Transponder is vooral nuttig voor ondernemingen die al transponderkaarten hebben of die al transponders gebruiken voor het ISM online fleetmanagementsysteem. Met deze oplossing kan de klant tot 100 verschillende transponders lezen en beheren. Het voordeel is dat de chauffeurs geen toegangscodes meer moeten onthouden.
“Met EasyAccess kunnen klanten precies beheren welk personeelslid welk voertuig mag gebruiken”, zo legt de Geus uit. “Je kunt ook de tien laatste inlogcodes op het display van het voertuig terug oproepen. De vlootbeheerder heeft dus een permanent overzicht van hoe zijn voertuigen worden gebruikt.” EasyAccess Transponder is bovendien beschikbaar als een standalone oplossing voor voertuigen van andere producenten.

Aanbieder van oplossingen voor fleet management

Net als het holistische, intuïtieve ISM online fleetmanagementsysteem is EasyAccess een oplossing die de klanten kunnen gebruiken om hun intralogistieke systemen efficiënt te beheren en de beveiliging van hun magazijn te verbeteren. Over heel Europa zijn al meer dan 45.000 voertuigen uitgerust met de oplossingen voor fleet management van Jungheinrich die individueel kunnen worden aangepast aan de vereisten van de klant. Klanten kunnen dus hun voordeel halen uit de ervaring en de knowhow die Jungheinrich gedurende meer dan tien jaar heeft kunnen opbouwen op het vlak van fleetmanagementtechnologie.

Scroll naar boven