Spring naar content

RENAULT TRUCKS MAXITY EURO 6: COMPACT, LICHT EN ROBUUST

De Renault Maxity, verkrijgbaar van 3,5 tot 4,5 ton, wordt voortaan aangeboden met een Euro 6 DTI 3 motor van 130 of 150 pk. Dit compacte, lichte en robuuste voertuig is perfect afgestemd op de behoeften van professionals die in de stad werken en biedt een maximaal nuttig laadvermogen van 2.681 kilogram binnen minimale buitenafmetingen.
Renault Trucks lanceert de Renault Maxity Euro 6. Zijn 130 of 150 pk sterke DTI 3-motor doet een beroep op een SCR-katalysator (Selective Catalytic Reduction) en een AdBlue®-injectie in de uitlaatgassen om de schadelijke emissies op doeltreffende wijze terug te dringen. De Renault Maxity Euro 6 beschikt ook over een AdBlue®-reservoir met een inhoud van 17,5 liter, goed voor een rijbereik tot 8.000 kilometer. Om verwarring te voorkomen, werd het reservoir aan de bestuurderskant geplaatst terwijl de brandstoftank aan de passagierskant staat. Een nieuwe schermweergave in het dashboard stelt de bestuurder in staat om het AdBlue®-niveau op elk moment te controleren; wanneer nodig wordt dit aangevuld met een verklikker en een geluidssignaal. Het volledige Renault Trucks-gamma is vandaag de dag uitgerust met een SCR-systeem om op duurzame wijze in te spelen op de milieuvereisten. Deze technologie wordt al sinds 2009 perfect beheerst in het netwerk.
Om de schadelijke emissies alsmaar verder terug te dringen en het brandstofverbruik te optimaliseren, beschikt de Renault Maxity Euro 6 standaard over het ‘Eco-Mode’-systeem waarmee het voertuig in de ‘zuinige’ modus kan blijven rijden, ongeacht de druk die de bestuurder uitoefent op het gaspedaal.

Scroll naar boven