Spring naar content

TABAKNATIE KOOPT 72 IVECO STRALIS TREKKERS

TABAKNATIE en CAMMAERT Trucks ondertekenen een overeenkomst voor de levering van 72 IVECO STRALIS trekkers AS440S46T/P 4×2 EURO VI. Na uitgebreide tests en constructieve projectbesprekingen verkiest TABAKNATIE overtuigd het volledige wagenpark te vervangen door de IVECO STRALIS in een nauw samenwerkingsverband met de IVECO dealer.
De bedrijfsvisie van CAMMAERT Trucks “Service is onze strategie, maatwerk onze passie” beantwoordt perfect aan de verwachtingen van de logistieke en technische divisies van TABAKNATIE. De bedrijfsleuze van TABAKNATIE, “The finest blend in service en expertise”, inspireerde beide familiale ondernemingen tot de opzet van een intense en creatieve meerjarige samenwerking.
TABAKNATIE is vandaag HET WERELDPLATFORM voor de distributie van ruwe tabak welke wordt aangevoerd vanuit 60 oorspronglanden voor verdeling naar 100 eindbestemmingen wereldwijd. Gegroeid vanuit een typische Antwerpse Natie-structuur, opgericht in 1896, runt de familie Heyndrickx sinds 2006 autonoom het bedrijf en groeide TABAKNATIE succesvol naar een jaaromzet van meer dan 100 Mio. Euro met ruim 500 werknemers. De onderneming is gespecialiseerd in de opslag, behandeling, transport en de hele logistieke keten voor ruwe tabak en tabak gerelateerde producten: globale voorraadcentralisatie, warehousing in speciale magazijnen (110 ha), alle logistiek & transport, integrated pest management, alle inspectie- & douane faciliteiten.
CAMMAERT Trucks vervangt in de komende maanden het complete wagenpark van TABAKNATIE met een nieuwe vloot IVECO STRALIS trekkers. In de marge van deze levering voorziet CAMMAERT Trucks: een adequate opleiding van het technische garageteam van TABAKNATIE, alle nodige speciale gereedschap en diagnostische apparatuur, een onderdelen voorraad, de “just-in-time” aanlevering van onderhoudspakketten en het verzamelen en analyseren van voertuiginformatie.
Met deze creatieve samenwerking realiseren TABAKNATIE en CAMMAERT Trucks een gezamenlijk en intensief vlootbeheer op maat van de logistieke behoeften van TABAKNATIE. Het doel is de onderhoudskost van een uniforme vloot aanzienlijk te verlagen en tegelijkertijd de inzet betrouwbaarheid van het materieel te optimaliseren.
Ga voor meer informatie over TABAKNATIE naar : www.tabaknatie.be

Scroll naar boven