Spring naar content

Directiewisseling DAF Trucks België – Luxemburg

Bart Bosmans volgt Marty van den Dungen op als Managing Director van DAF Trucks België & Luxemburg. Bart Bosmans (36) is sinds 2004 in dienst van DAF Trucks en heeft zich ten doel gesteld de komende jaren de positie van DAF in België en Luxemburg verder te verstevigen. Marty Van den Dungen (49) zag het marktaandeel van DAF in België en Luxemburg de afgelopen jaren groeien en is nu benoemd tot Director Used Trucks bij DAF Trucks in Eindhoven.

Met ingang van 1 juli 2016 wordt de Belg Bart Bosmans benoemd tot Managing Director van DAF Trucks België & Luxemburg. Bosmans kwam in 2004 in dienst van DAF. Hij bekleedde verschillende functies met toenemende verantwoordelijkheid binnen Production Engineering, Kwaliteit en Production Management bij DAF Trucks Westerlo en nam deel aan het PACCAR Leadership Development Program, voordat hij benoemd werd tot Manager Quality bij DAF Trucks N.V. in Eindhoven. De nieuwe Managing Director studeerde af als burgerlijk ingenieur electromechanica aan de universiteit van Leuven en behaalde zijn Master Bedrijfseconomie aan de Vlerick Business School.

Per zelfde datum wordt Marty van den Dungen benoemd tot Director Used Trucks bij DAF Trucks in Eindhoven. Marty kwam in 1983 bij DAF in dienst en vervulde verschillende functies binnen DAF Nederland en PACCAR Parts, voordat hij in 2012 benoemd werd tot Managing Director van DAF Trucks België & Luxemburg.

Scroll naar boven