Spring naar content

Vorkheftrucks voor elke toepassing te huur

In de lente schieten bouwprojecten als paddenstoelen uit de grond – van wegenwerken en bouwwerkzaamheden over engineeringprojecten tot tuin- of landschapsarchitectuur. Aannemers zetten vorkheftrucks en andere industriële trucks meer en meer in op bouwplaatsen en om vrachtwagens in en uit te laden, net als om pallets en losse bouwmaterialen te vervoeren. Maar vaak zijn ze slechts gedurende een korte periode en op een aantal verschillende locaties nodig. Daardoor is het voor bouwbedrijven of andere gebruikers onmogelijk om een eigen vloot te bezitten en te onderhouden.
Voor eender welke taak. Ongeacht waar of wanneer. Ongeacht of de klant één truck of een volledige vloot nodig heeft … Jungheinrich levert de juiste stapelaar waar en wanneer ook, voor één dag of voor een aantal maanden. De opties variëren van kleine meelooppallettrucks tot grote heftrucks en zelfs vorkheftrucks voor ruw terrein met accessoires of als speciaalbouwmodellen. Jungheinrich garandeert de snelle levering van de gevraagde vorkheftrucks, waar ook ter wereld. Hiervoor beschikken de onderneming over een pool van meer dan 48.000 voertuigen en een compact netwerk van bijkantoren en verhuurpunten, deels in samenwerking met partnerbedrijven en via een joint venture in China. In Duitsland werkt de vestiging in Hamburg samen met Zeppelin Rental. In de meer dan 120 vestigingen van Zeppelin Rental kan de klant nu ook laag- en hoogheffende reachtrucks huren, net als elektrische heftrucks en lpg- en dieselheftrucks met een hefvermogen tot negen ton.
Het uitgebreide verhuurnetwerk in Duitsland en de rest van de wereld garandeert een snelle levering van de gevraagde huurtrucks. In 80 % van de huuraanvragen is het gewenste voertuig binnen twee uur op weg naar de klant. En niet te vergeten: in de huurprijzen zijn alle onderhouds- en werkingskosten inbegrepen. Er is zelfs een optioneel vast tarief als verzekering tegen mechanische pannes. Jungheinrich investeert regelmatig in de verjonging van zijn huurvloot. De meerderheid van de voertuigen is dan ook minder dan twee jaar oud. Op die manier garandeert de onderneming een maximale beschikbaarheid en operationele betrouwbaarheid. Meer dan 6.000 onderhoudsingenieurs wereldwijd zorgen voor een snelle herstelling in geval van pannes.
“Dankzij onze landelijke samenwerking met Zeppelin Rental zijn we nog dichter bij de sites van onze klanten gevestigd. Zo kunnen we snel en met minimale transportkosten inspelen op de vraag van de klant”, vertelt Stefan Schimkowski, de Fleet Manager van Jungheinrich.

Scroll naar boven