Spring naar content

Bruno Holvoet nieuwe CEO van Transport De Sauter uit Brugge

PERSBERICHT

 

Begin juni nam Gheeraert Transport hun sectorgenoot Transport De Sauter over. De zaakvoerders Stijn en Peter Gheeraert gingen daarna op zoek naar versterking om de transportactiviteiten van De Sauter mee op te volgen en verder uit te bouwen. Bruno Holvoet (45) wordt de nieuwe CEO van Transport De Sauter.

Eind 2016 neemt Bruno Holvoet de fakkel geheel over van de huidige medebestuurder Koen Vandenbroucke, die de komende maanden zal instaan voor een vlotte overgangsperiode op vlak van customer service, warehousing en sales. De voormalige medebestuurders Sybil en Thomas De Sauter blijven werkzaam in het bedrijf.

Bruno Holvoet: “Ik ben heel blij met mijn nieuwe functie in een wereld vol uitdagingen. Wat mij precies aantrok? Zowel Transport De Sauter als Gheeraert Transport genieten een goede reputatie. Maar het was vooral de openminded geest én lange termijn visie van Peter en Stijn Gheeraert die me geheel overtuigden om mee op de kar te springen.

Klanten en medewerkers centraal in de toekomst

De eerste doelstelling van Bruno is om de huidige klanten én medewerkers goed te leren kennen. “Want zij staan in de toekomst centraal. Graag bouw ik verder op wat goed is. Daarnaast moeten we kijken wat kan geoptimaliseerd worden, dan denk ik vooral aan verdere automatisatie, investeren in het wagenpark, gezamenlijke aankopen en een nauwere samenwerking met Gheeraert Transport om meer transportdiensten aan te bieden.”

Peter Gheeraert: “De keuze voor Bruno Holvoet als CEO is een weloverwogen keuze. Zijn ervaring als commercieel directeur B2B bij Turbotrucks,  een internationale speler in de automobielsector, zal zeker van pas komen. In het verleden hadden we steeds een vlotte en correcte samenwerking bij de aankoop van onze DAF vrachtwagens.”

Wie is Bruno Holvoet?

Bruno Holvoet bouwde een ruime ervaring op als Sales: hij werkte 7 jaar als overkoepelend verkoopsdirecteur bij Turbo’s Hoet Group, waar hij de vertegenwoordigers van de 11 Belgische vestigingen aanstuurde. Zelf startte hij er in 2006 als vertegenwoordiger van DAF vrachtwagens. Voorheen nam hij 8 jaar de Franse markt onder de loep als Sales Manager voor Biovitaver.

Meer info
Bruno Holvoet – Tel: +32(0)50/45.08.04 – bruno@desauter.be
Peter Gheeraert – Tel: +32(0)50/83.38.04 – directie@gheeraert.be


Bruno Holvoet nieuwe CEO van Transport De Sauter uit Brugge

Over Transport De Sauter
De Sauter is een familiaal bedrijf dat zowel opleggertransport (20%), container transport (70%) als op- en overslagactiviteiten (10%) aanbiedt. Sinds de start in 1932 hebben vier generaties enthousiaste De Sauters bijgedragen tot het succes van de onderneming. In juni 2016 nam Gheeraert Transport De Sauter over. Het bedrijf beschikt over een vloot van 20 voertuigen, 40 trailers, met als voornaamste bestemmingen België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Het bedrijf telt 25 medewerkers. De opslagplaats in de Pathoekeweg heeft een capaciteit van 6.000 m². In 2015 realiseerde De Sauter een omzet van € 2,5 miljoen. www.desauter.be   

Scroll naar boven