Spring naar content

VERDERE INTERNATIONALISERING VOOR H.ESSERS VIA PARTICIPATIE IN ARGENTIJNSE TRADELOG

Tradelog is een Argentijns logistiek dienstverlener gespecialiseerd in lange-afstandsvervoer voor onder meer high security-producten, groupage en de logistiek van voedingsmiddelen. Het hoofdkwartier is gevestigd in Buenos Aires. Via zustervennootschap Manderley biedt het bedrijf ook internationaal vervoer aan in Chili, Argentinië en Bolivia.

Tradelog is, net als H.Essers, een familiebedrijf, voor 100% in handen van de Belgische familie Bracht. De dagelijkse leiding is in handen van een Argentijns management. Tradelog heeft 20 vestigingen, 62.000 m² aan magazijnen, 485 medewerkers in dienst en behaalde in 2015 een omzet van 65 mln. euro.

Met onze participatie in Tradelog reiken we buiten de Europese grenzen. Om duurzame groei te realiseren, willen we ons immers vestigen waar onze klanten actief zijn. Zo willen we wereldwijd eenzelfde niveau van logistieke dienstverlening bieden.

Met Tradelog hopen beide familiebedrijven door te groeien in de high-end markt en een plaats te veroveren in de top 5 van de Argentijnse logistieke spelers. Vanuit die positie wil Tradelog dan verder uitbreiden naar de bredere Latijns-Amerikaanse markt.

Voor meer info, contacteer Sara Geris via sage@essers.com

Scroll naar boven