Spring naar content

Groep Charlier verwelkomt 12 nieuwe MAN trekkers in haar vloot

De Groep Charlier, actief in het nationaal en internationaal transport, beschikt over een ruime vloot aan voertuigen om de meest uiteenlopende types van transport de baas te kunnen. Of het nu om algemene transportopdrachten gaat, distributieactiviteiten of specifiek gekoeld vervoer van levensmiddelen, altijd kan worden ingespeeld op de eisen van de klant.

Opgestart in 1981 in Paliseul wist Charlier, dankzij meerdere uitbreidingen, doorheen de jaren uit te groeien tot de belangrijke speler die het vandaag de dag is met een vloot van om en bij de 110 voertuigen (21 bakwagens en 86 trekkers). De specifieke distributieactiviteiten werden opgestart in 2012, in samenwerking met DHB (Distributie Holland België) waardoor over de gehele Benelux een 24-uurs service geboden kan worden.

Om deze veelvoud aan transporten in goede banen te leiden is een betrouwbare partner uiteraard onontbeerlijk en net daarbij speelt MAN een grote rol als één van de belangrijkste merken binnen de Charlier vloot. Niet alleen ligt het filiaal MAN Luxembourg in dezelfde industriezone als Charlier, wat een grote flexibiliteit en goede service garandeert, ook speelt de goede vertrouwensrelatie tussen beide spelers al een hele tijd een belangrijke rol. Zo worden niet enkel de voertuigen zelf onderhouden bij MAN Luxembourg, ook trailerservice is bijvoorbeeld aan de orde net als het afstellen van tachografen. Op die manier kan Charlier werkelijk voor alles bij MAN Luxembourg terecht wat een maximale tijdswinst en kostenefficiëntie garandeert.

Scroll naar boven