Spring naar content

Meer betrouwbaarheid en efficiëntie met nieuwe Shell Rimula Ultra

Shell breidt haar productlijn motoroliën voor zware dieselmotoren uit met de nieuwe Shell Rimula Ultra 5W-30, een premium motorolie die volledig gebaseerd is op synthetische basisolie. Door middel van de Dynamic Protection Plus Technology wordt een vermindering van de slijtage van 56% en een besparing op de brandstofkosten tot 2,5% gerealiseerd.

Shell Rimula Ultra 5W-30 is ontwikkeld om klanten tijd en geld te besparen. Door middel van de Dynamic Protection Plus Technologie wordt aardgas omgezet in een kristalheldere volsynthetische basisolie die vrijwel geen van de onzuiverheden bevat die aanwezig zijn in ruwe olie. Dit zorgt onder meer voor een lange levensduur waardoor het verversingsinterval van Shell Rimula Ultra 5W-30 sterk vermindert. De klant bespaart hiermee tijd en kosten aan onderhoud. Daarnaast biedt Shell Rimula Ultra 5W-30 een ultieme bescherming van de motor, ook onder de meest zware omstandigheden.

Shell Rimula Ultra 5W-30 levert niet alleen voordeel voor de gebruiker op. De speciale formule beschermt de filters en katalysatoren van het uitlaatsysteem waardoor een lagere uitstoot wordt behaald. Hiermee voldoet Shell Rimula Ultra 5W-30 aan de laatste Europese eisen (ACEA E6 en ACEA E9) en is het door fabrikanten goedgekeurd voor gebruik in Euro 4, 5 en 6 dieselmotoren.

Shell heeft naast de introductie van deze nieuwe geavanceerde motorolie de gehele Shell Rimula productlijn in een nieuwe jasje gestoken. Op basis van klantenonderzoek en met behulp van geavanceerde technologie is een geheel nieuw visueel aantrekkelijk ontwerp voor de Rimula verpakkingen gelanceerd. Shell Rimula is hierdoor beter zichtbaar en de kernboodschappen van de productfamilie komen op de nieuwe verpakking duidelijk naar voren.

Scroll naar boven