Spring naar content

Karcher: voor een professionele tussentijdse reiniging

Om snel en grondig oppervlakken in drukke ruimtes te reinigen en vlekken te verwijderen, brengt Kärcher de nieuwe handgeleide schrob/zuigmachine BD 30/4 C Bp Pack met disctechnologie op de markt. Dankzij haar onderhoudsvrije lithium-ion batterij, haar lage gewicht en compacte afmetingen is deze machine een economisch en hygiënisch alternatief voor een manuele reiniging tussendoor – bijvoorbeeld in winkels, kantoren, restaurants en benzinestations.

Zodra het apparaat klaar staat, kan het meermaals per dag voor korte reinigingsintervallen gebruikt worden. Tussendoor kan het ruimtebesparend opgeborgen worden – daarvoor kan de stuurstang volledig ingeklapt worden. De grote wielen zorgen voor een handige verplaatsing over trappen en drempels.

De compacte lithium-ion batterij zorgt niet alleen voor een lager gewicht, maar heeft ook een bijzonder hoge autonomieemmer en maakt gebruikstijden van een uur mogelijk. Indien nodig is zelfs tussentijds opladen mogelijk, zonder dat dit schadelijk is voor de batterij. De batterij wordt in circa twee uur volledig opgeladen.

De gebogen zuigbalk is rechtstreeks aan de 180° draaibare borstelkop bevestigd. Zo volgt hij altijd de reinigingsrichting – ook in smalle bochten – en neemt het vuile water betrouwbaar op. Na de reiniging is de vloer meteen weer droog en beloopbaar.

Dankzij haar maximale theoretische oppervlakteprestaties tot 900 m²/u kan met de machine rendabeler gereinigd worden dan bij een manuele reiniging. Dit bespaart de gebruiker tijd en kosten. Bovendien kan hij meer ergonomisch werken, omdat de belasting van manueel dweilen en uitwringen wegvalt.

Scroll naar boven