Spring naar content

Viva Cleaning verzorgt Lavor verkoop en service België

Sedert eind 2014 is Viva Cleaning bvba de verdeler voor Lavor in België. De firma opgericht door Claude Vindevogel, biedt het volledige gamma toepassingen aan voor de reiniging in- en outdoor.
Na twee jaar activiteit in België wordt een positieve balans opgemaakt. “Ik heb jarenlang ervaring opgedaan met het merk Kärcher, maar kon jammer genoeg niet verder door de overname van het Kärcher Center. Op zoek naar een professioneel merk, waarvoor ik de service kon aanbieden, kwam ik in contact met Lavor. Lavor is een grote onbekende in België, maar niet wereldwijd. Reeds meer dan 40 jaar lang is het merk vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Omdat niemand de service aanbood, werd er niet geïnvesteerd in ontwikkeling van de Belgische markt. Hierin brengen wij nu verandering. Ik heb een bijzonder positieve ervaring opgebouwd en elke maand zetten we nieuwe stappen vooruit. Het gamma aan reinigingsmachines is bijzonder breed. Binnen de transportsector worden onze hogedrukreinigers en veegmachines bijzonder gewaardeerd. Ook het interieur reinigen en reinigen met stoom kent bijzonder veel bijval. Om het merk in de Belgische markt verder kracht bij te zetten, lopen er bijzonder acties, die onze klanten sterk waarderen. Vooraleer een professionele klant mag aankopen, bieden we een gratis demo aan. Alleen als er met ons een demo is gebeurd, kan de klant de juiste keuze maken. Niemand zit immers op ons te wachten, door het grote aanbod van professionele merken. Niettemin, wie wil besparen, een hoog rendement behalen en service hoog in het vaandel draagt, kan niet anders, dan bij ons aankloppen.”

Scroll naar boven