Spring naar content

Elk type brandstof

Brandstoffen Maes is de absolute expert op vlak van brandstoffen. Bij ons kan u terecht voor elk type brandstof. Voor gelijk welk nut en voor gelijk welk voertuig. Bovendien zijn onze brandstoffen van een uitstekende kwaliteit en beschikbaar aan een gunstige prijs. Afhankelijk van het type brandstof kunt u steeds terecht in één van onze tankstations, of leveren we rechtstreeks aan huis.

Opslagtanks en smeermiddelen
Heeft u een opslagtank? Dan kunnen wij controleren of die nog aan de vereisten voldoet. Ook voor smeermiddelen kunt u bij ons terecht. In onze tankstations heeft u de volledige waaier aan producten van Total, Fina en Elf meteen ter beschikking.

Uw partner bij uitstek
Vandaag de dag behoort Brandstoffen Maes bij de top van de zelfstandige petroleumverdelers in België. We bieden het volledige producten- en dienstengamma voor de brandstoffen-handel aan:
 Meer dan 80 self-service benzinestations;
 Alle vloeibare brandstoffen voor particulieren en industrie;
 Eigen wagenpark voor de levering van brandstoffen en smeermiddelen;
 Erkend technicus voor het controleren van stookolietanks;
 Verdeler van Total smeermiddelen;

Uw mazoutleverancier
Bent u actief in de transportsector, de industrie, de bouw of een totaal andere sector? Wat uw behoeften op vlak van brandstof of smeermiddelen ook zijn, bij Maes bent u aan het juiste adres.
Maar ook voor het plaatsen en controleren van uw opslagtanks kan u op ons vertrouwen. We doen alles conform de huidige regelgeving en veiligheidsvoorschriften.
En verwarmt u ’s winters met mazout? Dan is Maes uw mazoutleverancier! Ook voor landbouw- en industriebedrijven hebben we het beste in huis, en leveren we aan een uiterst scherpe prijs.
 Supersnelle levering: binnen de 3 werkdagen.
 Betalen via overschrijving, aan de chauffeur met cash of met bancontact.
 Uitstekende prijsgarantie: u betaalt de prijs die geldt op het ogenblik van de bestelling.

Scroll naar boven