Spring naar content

Heuver pakt in jubileumjaar voor klanten nog eenmaal uit

Het 50-jarig bestaan vierde Heuver Bandengroothandel gedurende 2016 voor klanten met maandelijkse jubileumacties. Acties waarop het bedrijf van klanten vele positieve reacties ontving. In de decembermaand – toch al de geschenkenmaand bij uitstek – pakt Heuver nog eenmaal groot uit. De internationale bandengroothandel geeft bij bestelling van 50 truckbanden direct een korting van € 250,-.

Knallen met laatste actie in jubileumjaar
Onder het mom van ‘wie jarig is trakteert’, vierde Heuver Bandengroothandel het jubileumjaar 2016, het jaar waarin het bedrijf 50 jaar bestaat. Van januari tot en met november profiteerden klanten al van een programma met uiteenlopende jubileumacties. In elke actie stond óf het jubileum als aanleiding óf het getal 50 centraal. Voor december staat de laatste – zeer opvallende – in deze reeks acties op stapel; een echte knaller.

Truckband ongeacht merk of maat
Maurits Bloem, manager truckbanden van Heuver Bandengroothandel: “We sluiten ons jubileumjaar met een echte knaller af. Onze klanten weten dat wij altijd de scherpst mogelijke prijzen hanteren. Met onze laatste jubileumactie van dit jaar doen we daar een schepje bovenop: bij bestelling van 50 truckbanden levert dat direct een korting op van € 250,-! En omdat we met deze actie ons jubileumjaar afsluiten, hebben we besloten dat deze actie niet alleen geldt voor onze eigen importmerken, maar voor alle merken; ongeacht maat en merk! Als de decembermaand al de geschenkenmaand is, dan geven wij onze klanten een mooi extra cadeautje. Omdat het voor ons nog eenmaal in jubileumjaar 2016 feest is.”

Scroll naar boven