Spring naar content

CityDepot : Uw partner in webshoplogistiek

Een webshop werkt niet zonder de juiste logistieke partner, die ervoor zorgt dat al uw pakjes snel en correct bij de bestemmeling aankomen. CityDepot staat in voor de volledige logistieke afhandeling van online aankopen: niet enkel het verzenden, maar ook het verpakken en labelen van producten.
“We richten ons vooral tot kleine en middelgrote handelaars die hun activiteiten in de e-commerce naar een hoger niveau willen tillen”, verduidelijkt CEO Marc Schepers. CityDepot kan het verschil maken door middel van consolidatie: “We brengen klanten samen op ons volledig geautomatiseerd platform, wat ons toelaat om uiterst scherpe tarieven te hanteren. We maken van veel kleintjes één grote.”
Andere troeven? U kunt uw goederen opslaan in de magazijnen van CityDepot en uw voorraad vanop afstand beheren. Uw webshop kan volledig worden geïntegreerd in ons centraal beheersysteem. U kunt zelf beslissen via welke parcel carrier uw pakjes worden vervoerd. De diensten van CityDepot zullen binnenkort ook via een app toegankelijk zijn.
Contacteer ons voor een aanbod op maat!

Scroll naar boven