Spring naar content

DKV op zoek naar goede eco-performers

Op 8 mei 2017 wordt voor de tiende maal de Eco Performace Award toegekend aan transportbedrijven die zeer duurzaam opereren. Dat gebeurt op de vooravond van transportbeurs Transport Logistic 2017. Op http://www.eco-performanceaward.com/jetzt-bewerben.html kunnen bedrijven hun belangstelling voor deelname aan de strijd om deze award en het felbegeerd keurmerk nog tot en met 31.01.2017 kenbaar maken. 

De korte, eerste aanmeldprocedure bevat slechts vijf vragen. Hiermee kan de inzender de vakjury zonder al te uitgebreide detaillering alvast overtuigen van het potentieel van zijn duurzaamheidsconcept. Vervolgens controleert en evalueert de jury de ingezonden aanmeldingen en nomineert ze de kandidaten met de grootste winkansen voor definitieve en volledige inschrijving. Daarna worden drie tot vijf aspiranten uitgenodigd om hun concept persoonlijk aan de jury te komen voorleggen.

De uiteindelijke winnaars worden onderscheiden op een avondmanifestatie die op 8 mei 2017 in München gehouden wordt. De Eco Performance Award is als onafhankelijk keurmerk in het leven geroepen door DKV Euro Service en zijn premium partners Knorr-Bremse en PTV Group. Het wetenschappelijk toezicht berust bij de faculteit Logistiek Management van de Universiteit van St. Gallen in Zwitserland.

Meer informatie op www.eco-performance-award.de

Scroll naar boven