Spring naar content

G&V schenkt nieuwe Van Hool bus aan wielerteam Lotto-Soudal

img_4121Dinsdag 20 december vond in Paleis 12 van Brussel Expo naar jaarlijkse gewoonte de ploegvoorstelling voor komend seizoen van wielerploeg Lotto Soudal plaats, een wervelende show gepresenteerd door bekende gezichten Otto-Jan Ham en Valerie Theys.

Het WorldTour-team, damesteam en belofteteam voor 2017 werden uitvoerig voorgesteld aan het nieuwsgierige publiek.

Verwachtingen voor 2017, terugblik op 2016, voorstelling van nieuwe renners … iedere wielerliefhebber genoot van begin tot einde.

Dé verrassing van de avond was echter dat brandstoffensponsor G&V Energy Group een tweede spiksplinternieuwe Van Hool-teambus schonk met alle mogelijke comfort om de renners in optimale omstandigheden te verplaatsen. CEO Xavier overhandigde de sleutels officieel aan sportief manager Marc Sergeant en alle aanwezigen konden in primeur een kijkje nemen in de nieuwe Van Hool bus.

In 2012 sloot G&V Energy Group, de nummer één op de markt van onafhankelijke petroleumbedrijven in België, een partnerschap met het Lotto Soudal-team. Die samenwerking werd in 2016 verlengd tot 2020.
G&V Energy Group is actief in de exploitatie van tankstations in België, met vestigingen hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen, Brussel en Henegouwen. De groep baat een 180-tal tankstations in eigen beheer uit, waarvan een honderdtal onder de merknaam Esso en de overige onder de eigen naam G&V en enkele onder de Shell noemer. Naast het uitbaten van tankstations is de CAPS Fuelcard de tweede grote pijler van de groep. Met deze tankkaart kunnen de gebruikers terecht in een netwerk van meer dan duizend tankstations in de Benelux, niet enkel in de eigen tankstations maar ook in die van partnernetwerken.
Doestelling is om dit netwerk nog uit te breiden met tankstations in Frankrijk.
Het logo van G&V Energy Group prijkte reeds op het shirt van de renners. Sinds 2016 staat het logo van de CAPS Fuelcard op de rechterschouder .

Xavier Dewulf, CEO en mede-eigenaar G&V Energy Group: “De CAPS Fuelcard is een multibrandtankkaart wat betekent dat ze wordt aanvaard bij verschillende merken in de Benelux. Naast de eigen tankstations en die van ESSO-partners in de Benelux wordt de kaart ook aanvaard op het netwerk van Texaco BeLux, Desimpel, Maes, Heite, Van Raak en Bruno. Met meer dan duizend locaties is dit momenteel het grootste Belgische multibrand netwerk in de Benelux. Er is ook een app, CAPS Fuelfinder, beschikbaar waarmee de kaarthouders geïnformeerd worden over het dichtstbijzijnde tankstation waar de CAPS-kaart geldig is. Met deze tankkaart richten wij ons specifiek op zelfstandigen, KMO’s en grotere bedrijven.”
“Ons partnerschap met Lotto Soudal loopt verder tot 2020. We zijn als Belgisch bedrijf verheugd dat we zo nauw samenwerken met een team uit eigen land gezien hier ook onze belangen liggen. We weten dat er tijd nodig is om als cosponsor naambekendheid te verwerven maar ondertussen hebben we onze plaats gevonden in het Lotto Soudal-verhaal. Om ook de CAPS Fuelcard te promoten, hebben we vorig jaar gekozen voor de verlenging van het partnerschap met vijf jaar. Via het wielrennen verwerven we bovendien niet enkel naambekendheid maar kunnen we ook netwerken. Dat netwerken gebeurt onder meer via tal van stationsopeningen en events. Tijdens die momenten wordt vaak de Lotto Soudal-teambus ingezet.”

Scroll naar boven