Spring naar content

allift Michielsens exclusieve verdeler van hoogwerkers CO.ME.T. Officine

allift Michielsens bouwde de voorbije 27 jaar een grote expertise en sterke reputatie uit in de verhuur, verkoop en het onderhoud van hoogwerkers, schaarliften, vorkliften en verreikers. Het familiebedrijf in Deurne is sinds kort ook de exclusieve verdeler voor België van het Italiaanse merk CO.ME.T. Officine. Deze producent laat zich vooral opmerken door de bouw van kwaliteitsvolle hoogwerkers op vrachtwagens. De 2 partnerbedrijven streven dezelfde waarden na: kwaliteit, dienstverlening en veiligheid.

De naam Michielsens is al meer dan een halve eeuw verbonden met de wereld van hijs- en hefwerktuigen. Lieve Michielsens zet het pionierswerk van haar vader verder. Met haar bedrijf allift Michielsens focust zij zich al ruim 27 jaar op het veilig in de hoogte brengen van personen zodat zij in de beste omstandigheden hun werk kunnen doen. Met dat doel verhuurt, verkoopt en onderhoudt het bedrijf hoogwerkers, schaarliften, hoogwerkers op vrachtwagens, vorkliften en verreikers.

“Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren. Met de Antwerpse haven en de petrochemie vlakbij bevinden zich daar heel wat bedrijven die op ons beroep doen. Onze klanten staan centraal in de filosofie van ons bedrijf. We willen voor hen een toegevoegde waarde creëren door heel sterk te focussen op kwaliteit, dienstverlening en veiligheid. We werken enkel met sterke merken. Onze machines zijn dan ook uitsluitend van hoge kwaliteit”, legt Lieve Michielsens uit.

Onderscheiden in veiligheid

“We streven continu naar een uitstekende dienstverlening. Daarvoor beschikken we over een team van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Werken op hoogte houdt risico’s in. Daarom hanteren wij heel strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen. We blijven ook proactief pionieren om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Vooral op het vlak van veiligheid willen wij ons verder blijven onderscheiden, zowel voor de klanten als onze medewerkers. Qua veiligheid ligt de focus zowel op de processen als op de toestellen.”

allift Michielsens beschikt ook over een door BeSaCC erkend opleidingscentrum. Hier worden doorlopend gecertificeerde opleidingen gegeven om op een veilige en verantwoorde manier te kunnen werken met hoogwerkers. Het bedrijf aan de Belcrownlaan in Deurne is bovendien sinds 2008 door BeSaCC-VCA erkend als examencentrum.

Partnerbedrijven met dezelfde filosofie

Sinds kort is allift Michielsens ook exclusief verdeler voor België van het Italiaanse merk CO.ME.T. Officine. Dit partnerbedrijf gevestigd in de regio van Bologna (bakermat van de hydraulica) is een pionier en vernieuwer in het bouwen van hoogwerkers op vrachtwagens. Naast een uitgebreid standaardgamma bouwt CO.ME.T. Officine modellen voor specifieke toepassingen. Zo is er een speciaal model op vrachtwagen met een groot platform met een draagkracht van 400kg. Voor de tuinbouw en fruitkwekerijen is er een afneembare hoogwerker die in een korte tijdspanne op elke tractor gemonteerd kan worden.

Lieve Michielsens: “We waren aangenaam verrast door de kwaliteit die CO.ME.T. Officine te bieden heeft. Ook hun type voertuigen en vooral de specifieke modellen vielen ons op. Het is eveneens een familiebedrijf met hetzelfde gevoel en dezelfde filosofie als ons bedrijf. We hebben elkaar gevonden omdat we voor onze klanten dezelfde gemeenschappelijke waarden van kwaliteit, dienstverlening en veiligheid nastreven.”

Op de vakbeurs Matexpo van 6 tot en met 10 september 2017 in Kortrijk worden enkele nieuwe modellen van CO.ME.T. Officine voorgesteld. Naast het partnership met het Italiaanse bedrijf heeft allift Michielsens de voorbije maanden ook resoluut zijn logo en huisstijl grondig vernieuwd. Het bedrijf in Deurne ziet de toekomst vol vertrouwen en met gezonde ambitie tegemoet.

Scroll naar boven