Spring naar content

Nieuwste Aeolus-banden op de ADAC Truck Grand Prix 2017

Op de ADAC Truck Grand Prix van 30 juni tot 2 juli staat het Aeolus-team weer in het rennerskwartier (stand G20). Zij hebben dit evenement jaarlijks ‘op de kalender’. Ditmaal staat het team er samen met enkele gerenommeerde eindgebruikers: Internationale Spedition Kern, Easy Rent Truck & Trailer, Reisch Fahrzeugbau en TCL (Truck Center Langefeld). Onder de getoonde producten onder andere de nieuwste NEO-banden, ontwikkeld en geproduceerd met modernste Europese technologie. De ADAC Truck Grand Prix is hét jaarlijkse feest van de truckbranche en de combinatie van racespektakel, gezelligheid en productinformatie op één van de mooiste racelocaties, de Nürburgring in de Eiffel.

Ongedwongen
Tijdens de driedaagse ADAC Truck Grand Prix is het Aeolus team herkenbaar aanwezig. Gehuld in zwart en geel ontvangen zij klanten, eindgebruikers en chauffeurs in de ongedwongen, informele sfeer die zo kenmerkend is bij dit internationale evenement. Waar op het circuit ongetwijfeld weer op het scherpst van de snede wordt gestreden – het Aeolus-team staat op één van de plekken met het mooiste uitzicht – leggen de Aeolus-specialisten tussendoor de kwaliteiten en voordelen van de nieuwste Aeolus-banden uit. Uiteraard is er een aantal voorbeelden van de nieuwe NEO-serie te zien, geproduceerd met modernste Europese techniek; zoals de nieuwe NEO Allroads T+ trailerband, die dankzij constructie en rubbermix tot 25% meer kilometrage haalt.

Praktijkvoorbeelden
Vanzelfsprekend verzorgt het Aeolus-team dat het zijn gasten niet aan een verfrissing ontbreekt. En zij beantwoorden alle vragen over de banden van Aeolus. Het team laat met praktijkvoorbeelden van enkele van zijn gerenommeerde eindgebruikers – Internationale Spedition Kern, Easy Rent Truck & Trailer, Reisch Fahrzeugbau en TCL (Truck Center Langefeld) – toepassingen zien. Aeolus heeft van 30 juni tot 2 juli tijdens de ADAC Truck Grand Prix stand G20 in het rennerskwartier (‘Fahrerlager’).

Scroll naar boven