Spring naar content

Diesel Technic : vergroot productassortiment voor MAN Bus/Neoplan

De nieuwe onderdelencatalogus van het merk DT Spare Parts bevat meer dan 450 nieuwe producten geschikt voor MAN Bus/Neoplan. Circa 3 000 producten vervangen meer dan 7 000 referentienummers. Het volledige assortiment van het merk DT Spare Parts biedt in totaal meer dan 13 000 busonderdelen van gegarandeerde kwaliteit aan.

De digitale productcatalogus geschikt voor MAN Bus/Neoplan is per direct online beschikbaar op: http://dcat.dt-spareparts.com. De printuitgave kan zoals gebruikelijk via het formulier op http://cat.dt-spareparts.com en bij de plaatselijke distributiepartner aangevraagd worden. Een presentatie van de busproductgroepen en de brochure “Bus info“ met verdere informatie over de onderdelen van het merk DT Spare Parts voor bussen vindt u op de website www.dt-spareparts.com/bus. Een zeer groot voordeel van het merk DT Spare Parts is de aangeboden garantie van 24 maanden op het totale assortiment voor werkplaatsklanten.

Alle onderdelen van het merk DT Spare Parts zijn via de openbare zoekfunctie te vinden op de merk-website http://www.dt-spareparts.com en op het Partner Portal op http://partnerportal.dieseltechnic.com. Ze zijn bovendien ook te vinden bij TecDoc, Inforicambi, Info Truck, Precisio Truck, Atelio Truck en andere elektronische onderdelen catalogi, en via de distributiepartners van Diesel Technic.

Scroll naar boven