Spring naar content

Nieuwe Kangoo Z.E.: een groter rijbereik en sneller en eenvoudiger laden

Begin januari 2017 heeft Renault Pro+, de specialist in modellen op maat van professionals, Nieuwe Kangoo Z.E. voorgesteld. Deze nieuwe elektrische bestelwagen kan schermen met tal van innovaties om beter in te spelen op de verwachtingen van klanten en de uitdagingen van het milieu.
Nieuwe Kangoo Z.E. biedt een 50 procent groter rijbereik om steeds verder te rijden: 270 km NEDC(1)
(in realiteit 200 kilometer in de zomer) in plaats van 170 kilometer NEDC voor het vorige model. Een nieuwe batterij, een nieuwe motor en een nieuwe warmtepomp zorgen samen voor het grootste rijbereik in het segment van de lichte bedrijfsvoertuigen met elektromotor.
Nieuwe Kangoo Z.E. wordt sneller en eenvoudiger opgeladen De nieuwe lader (7,4 kW) maakt het mogelijk om de batterij volledig op te laden in zes uur (veel minder dan een hele nacht dus) en per uur (middagpauze bijvoorbeeld) 35 kilometer aan rijbereik te winnen om de werkdag te optimaliseren. Nieuwe geconnecteerde diensten (Z.E. Trip en Z.E. Pass) vereenvoudigen het laden aan openbare laadpalen in Europa om kopers van elektrische bedrijfsvoertuigen nog meer gebruiksgemak te bieden.
Kangoo Z.E. is al 6 jaar Europees marktleider binnen het segment van de elektrische bestelwagens, met meer dan 25.000 verkochte exemplaren sinds zijn lancering in oktober 2011. Nieuwe Kangoo Z.E. wordt geproduceerd in Frankrijk en zal tijdens het tweede semester gecommercialiseerd worden in België en Luxemburg.

Scroll naar boven