Spring naar content

Sortimo lanceert ProPartition, met schuifdeur

Voor een directe toegang vanuit de bestuurderscabine naar het laadruim ontwikkelde Sortimo de ProPartition scheidingswand, inclusief schuifdeur. Het systeem is momenteel beschikbaar voor inbouw in de huidige Mercedes-Benz Sprinter.
De rechtstreekse toegang naar de laadruimte vanuit zijn cockpit bespaart de bestuurder van het bedrijfsvoertuig heel wat tijd. Een pluspunt dat medewerkers van bestel- en pakjesdiensten tijdens hun drukke werkdag bijzonder zullen weten te waarderen. Andere troef is dat het bedrijfsvoertuig ook langs die weg kan worden verlaten. Makkelijk, bijvoorbeeld voor wegeniswerkers, maar ook een extra veiligheid, onder meer voor pech- en hulpdiensten.

Het ProPartition scheidingswandsysteem kan optioneel ook worden aangevuld met een noodzitje met kopsteun voor een passagier. In dergelijk geval verkleint echter de nuttige doorgangsbreedte van de schuifdeur.
De deurbreedte bedraagt 600 mm, met een vrije doorgangsbreedte van 520 mm. De doorgangshoogte is 1800 mm, een bescherming bovenaan is voorzien om te voorkomen dat de gebruiker zijn hoofd stoot. Het gewicht van de scheidingswand inclusief de schuifdeur bedraagt 95 kg. Een geleiding in de bodem van het bedrijfsvoertuig voorkomt struikelen. Het Sortimo-systeem is gecertificeerd volgens DIN ISO 27956.

Scroll naar boven