Spring naar content

Eerste Kässbohrer K.SRI koeloplegger geleverd in België

Het Belgische oplegger gamma heeft er een nieuwe koeloplegger bij. De constructeur van deze trailer is Kässbohrer, wat momenteel het snelst groeiend trailermerk is in Europa. Hoet Trailers uit Hooglede is de importeur en leverde het eerste exemplaar bij Michel Logistics uit Houdeng-Goegnies.
De Kässbohrer K.SRI koeloplegger is uitgerust met de nieuwste Thermo King SLXi koelmachine. Deze koelmachine werkt op het milieuvriendelijker koelgas R452a. De zuinige dieselmotor kan, afhankelijk van de toepassing van de klant, bijdragen tot een aanzienlijke brandstofbesparing. Deze unit is eveneens uitgevoerd met een geïntegreerd telematica platform dat bijdraagt tot een flexibel connectiviteit geheel. Door middel van een app voor de bestuurder kan deze de unit vanuit de cabine aansturen en controleren.

De robuuste achterzijde van deze oplegger is voorzien van een Wabco tailguard, wat het harde aandokken tegen de laadkaaien vermijdt.
Didier Michel : “Op het Truck-salon in Brussel sprak Kris Dobbelaere (CEO Hoet Trailers) mij aan over de komst van deze nieuwe oplegger. Ik was uiterst benieuwd om deze te zien en te testen en ben vereerd dat wij met het eerste exemplaar in België rijden. De afwerking van de oplegger is piekfijn en het voertuig is in zijn standaard versie heel goed uitgerust.”
Kris Dobbelaere : “De Kässbohrer koeloplegger is altijd voorzien van dikke polyester wanden en scoort enorm goed op isolatie-waarde. De nieuwste technieken zijn aangewend om de wanden te vormen en de verlijming is uiterst perfect. De heel robuuste achterzijde wordt bij de klanten ook heel goed onthaald.”
De Kässbohrer reefer K.SRI is ontwikkeld met het operationele in gedachten en biedt een blijvende prestatie voor uitstekende resultaten. Het K.SRI chassis, gemaakt van hoogwaardig staal, is de solide basis voor de vakkundig geïsoleerde koelkast met 10 jaar garantie op roestperforatie – dankzij de enorme weerstand tegen corrosie van de KTL-technologie.

Kässbohrer’s samengestelde paneeltechnologie maakt multi-temperatuurvervoer mogelijk, biedt u een binnenhoogte van 2.700 mm en een interne breedte van 2.460 mm om een maximaal laadvermogen te garanderen. De nodige certificaten zijn natuurlijk voorzien en de standaard K.SRI heeft een laag tarragewicht (8.200kg). Hij kan worden uitgerust met stalen shock absorbers, dubbele externe RVS stangen, lashing rails en een palletbox met 36 palletcapaciteit.

Scroll naar boven