Spring naar content

HOET Trailers & The Truck Company, stronger united.

‘Hoet Trailers’, de oplegger- en constructie-afdeling van het vroegere Turbo’s Hoet gaat verder onder de naam ‘The Truck Company’, het bedrijf die in België nu al bekend is voor de handel in tweedehands vrachtwagens en opleggers.

Thibault Jonnaert (CEO The Truck Company) : “Onze handel van tweedehands voertuigen sluit perfect aan bij de verkoop van nieuwe voertuigen. We hebben een heel goed team van professionele mensen die zich in de toekomst ook meer gaat richten op het adviseren bij aankoop van nieuwe voertuigen. Onze partner ‘Hoet Trailers’ doet reeds geruime tijd het omgekeerde.”

Hoet Trailers is naast onafhankelijke constructeur van bedrijfsvoertuigen ook importeur van verschillende merken van opleggers. Op MATEXPO zijn ze aanwezig met het merk KÄSSBOHRER, waar ze inmiddels geruime tijd verdeler voor zijn in België. Op beursstand 314 presenteren ze een SLA4 uitschuifbare semi-dieplader met 4 assen en hydraulische oprijrampen, een SPS plateau-oplegger voor vervoer van bouwelementen en als première voor België een Kässbohrer SKS Hardox kipoplegger 27m³.

Kris Dobbelaere (CEO Hoet Trailers) : “Het samenwerken onder één naam ‘The Truck Company’ moet ons meer mogelijkheden bieden. We kunnen bijna elk type oplegger en vrachtwagen-opbouw aanbieden in de transportwereld. Met Kässbohrer hebben we ook een sterke partner en een enorm uitgebreid gamma aan producten. Kässbohrer is nog steeds het snelst groeiend opleggermerk in Europa, ook in België is dit het geval.”

Premiëre voor België op MATEXPO : De Kässbohrer SKS Hardox kipoplegger !

De nieuwe kipoplegger van Kässbohrer werd tot op heden nog niet in België aangeboden. Reden hiertoe is dat de huidige kipoplegger van Kässbohrer maar werd geconstrueerd tot max. 24m³. Voor de Duitse markt (die beperkt is op 40 ton TTM) is dit voldoende, voor België wordt nu een 27m³ kipper gebouwd. De standaard uitvoering heeft een stalen chassis in ST 700 ! De bodem van de kuip is gemaakt in 5mm gehard HB staal en heeft zijwanden van 4mm. De speciale V-shaped bodem zorgt voor een snellere lossing van de vracht. Een liftas, E-Tasc, smartboard en een 5-trapse Hyva kipcilinder behoren tot de standaard uitvoering van deze Kässbohrer kipper. Speciaal voor Matexpo zijn er heel uitzonderlijke lanceringingscondities. Deze kan men ontdekken op stand 314, bij … THE TRUCK COMPANY.

Scroll naar boven