Spring naar content

MAN @ MATEXPO 2017. Nooit eerder brulde de MAN leeuw zo krachtig

Vanaf 6 september aanstaande is het opnieuw zover, de start van Matexpo te Kortrijk Xpo, dé hoogmis voor de bouw- en aanverwante sectoren. Vanzelfsprekend tekent MAN Truck & Bus opnieuw present met een resem innovatieve totaaloplossingen, volledig afgestemd op de specifieke eisen van de sector.
MAN is immers niet zonder reden reeds tientallen jaren toonaangevend in het bouwsegment en de meest recente TG bouwvoertuigen zijn hier geen uitzondering op. Of het nu om de MAN TGL (7,5 – 12 Ton), TGM (12 – 26 Ton) of TGS en TGX (beiden 18 tot 41Ton) gaat, steeds bieden zij de meest flexibele opbouwmogelijkheden en asconfiguraties. Met de introduc- tie van de gloednieuwe MAN TGE bestelwagen speelt MAN bovendien voortaan mee in de liga vanaf 3 Ton.
De MAN TGE. That’s no Van. That’s a MAN.
Matexpo is de plaats bij uitstek om deze nieuwste telg uit de MAN familie voor te stellen aan het publiek. Perfectionistisch in zijn afwerking en uitrus- ting staat deze MAN TGE voor datgene wat men van MAN verwachten mag. Voor elke toepassing is er de geschikte oplossing, of de klant nu op zoek is naar een bestelwagen, combi, enkele of dubbele cabine, met voorwiel-, 4-wiel- of achterwielaandrijving. Flexibiliteit troef dus, ook in het servicenetwerk en naverkoop.
De MAN TGE is onder meer te zien met specifieke bestelwagenuitrusting van leverancier SORTIMO zodat de klant een duidelijk zicht krijgt op de verschillende inbouwmogelijkheden.
De MAN TGL. Vermogen en efficiëntie in het bouwverkeer.
Krachtige motoren, robuust onderstel, hoge laadcapaciteit: de nieuwe MAN TGL overtuigt door een superieure rijdynamiek, een goede handling en zijn grote wendbaarheid. Hij is uitgerust met de nieuwe efficiënte Common Rail- motoren inclusief de nieuwe versie van de MAN TipMatic® schakelauto- maat (optie). Om ervoor te zorgen dat het comfort en de veiligheid onder- weg nooit tekortschieten, beschikt de MAN TGL voor het bouwverkeer standaard over een ergonomisch uitgeruste cabine en een groot aantal intelligente veiligheidssystemen.
De MAN TGM. De allrounder onder de zwaargewichten.
De MAN TGM is de maatstaf in het middelzware tractieverkeer en biedt met totale treingewichten tussen 12 en 26 Ton economische transportop- lossingen in de bouw. Met de herziene en koppelsterke Euro 6-motoren van 184 kW (250 pk) tot 251 kW (340 pk) en asconfiguraties van 4×4 tot 6×4 brengt de nieuwe MAN TGM een hoge nuttige last en een efficiënt transportvermogen op de weg en naar de bouwwerf.
De MAN TGS. Een goed figuur in elke bouwput.
De nieuwe MAN TGS kan elke opgave in het bouw- en tractieverkeer aan dankzij de veelzijdige combinatiemogelijkheden bij de wiel-, motor- en transmissiekeuze, zelfs tot en met een 8×8-truck met aandrijving op alle wielen. De MAN TGS is zo dé vrachtwagen voor integrale tractie: met in- schakelbare, permanente aandrijving op alle wielen of met de gewichtsbe- sparende MAN HydroDrive®, ideaal voor het gemengde verkeer. Zijn kop- pelsterke Common Rail-motoren zorgen voor de nodige dynamiek en de nieuwe generatie van het geautomatiseerde MAN TipMatic®- schakelsysteem maakt het werk lichter voor de chauffeur.
De MAN TGX. De krachtpatser voor het grote werk.
Hoogste draagkracht en optimale terreinvaardigheid: de nieuwe MAN TGX biedt hét juiste aandrijfconcept voor het tractieverkeer. Met motorver- mogens van maar liefst 471 kW (640 pk) biedt de TGX onovertroffen pres- taties bij de beste verbruikswaarden. Zo bezit de (voor een maximaal to- taalgewicht van 41 ton ontworpen) heavy-duty-truck een enorme draag- kracht. Dankzij het brede spectrum aan opbouwmogelijkheden is de MAN TGX ongetwijfeld het meest efficiënte grote alternatief voor gebruik op de bouwwerf.
MAN Serviceproducten
Een kwalitatief hoogstaande truck is één zaak, een optimale dienstverle- ning maakt echt hét verschil. MAN biedt verschillende dienstenmerken on- der de MAN vlag, volledig in lijn met de gekende MAN kwaliteit. Wat de behoeften ook zijn, van financieringen op maat over chauffeursopleidingen tot tailor made onderhoudscontracten, MAN heeft steeds de gepaste oplos- sing klaar.
Een overzicht:
MAN Service: onderhoudscontracten op maat, Mobile 24 pechverhelping, gecertificeerde MAN werkplaatsen en onderdelen, verkoopgaranties, …
MAN Support – ProfiDrive: gespecialiseerde chauffeursopleidingen, gecer- tificeerd voor de vakbekwaamheid, …
MAN Support – RIO: telematicaoplossingen en fleetsoftware om in alle omstandigheden de situatie de baas te zijn, …
MAN Financial Services: flexibele financieringsoplossingen volgens noden en budgetmogelijkheden van de klant met speciale promotie voor Matexpo.
MAN Rental: MAN huur- en demovloot om snel en tegen de beste voor- waarden geholpen te worden. In een economisch uitdagend klimaat houdt MAN Rental zo de total cost of ownership maximaal onder controle.
MAN DEALERNETWERK
MAN beschikt over een nationaal dealernetwerk van niet minder dan 29 concessies, waaronder 5 eigen filialen. Deze zijn telkens strategisch gelegen langs belangrijke invalswegen en beantwoorden aan de hoge kwaliteitsstandaarden die het merk biedt. De ruime openingsuren en flexi- bilteit zijn ook in het geval van de lichte bedrijfsvoertuigen/bestelwagens een duidelijke troef. Vaak wordt de dienstverlening uitgebreid naar keuringservice, onderhoud van de laadkleppen, trailerservice … zodat de klant op één plaats voor alles terechtkan.MAN TopUsed. Flexibel. Betrouwbaar. Als partners.
Is de klant op zoek naar een hoogwaardig tweedehandsvoertuig? Ook dan is hij bij MAN aan het juiste adres met onze MAN TopUsed occasievoertui- gen. Met het nieuwe MAN TopUsed “Checked. Certified. Trusted.” kwaliteitslabel, het exclusieve label voor voertuigen die tot in de puntjes gecontroleerd zijn, koopt de klant alle vertrouwen (www.man-topused.be).

Scroll naar boven