Spring naar content

Nieuwe samenwerking zorgt voor verdere uitbreiding van Nijhof-Wassink in België

Nijhof-Wassink heeft een nieuwe subcontractor op haar Feed Logistics vloot laten aansluiten. De samenwerking met Kubrechts Transporten uit Lier België zorgt ervoor dat de Feed Logistics divisie van Nijhof-Wassink ook in België verder kan uitbreiden. ‘Samenwerken met aan ons gelieerde transportbedrijven is een belangrijk onderdeel van onze visie. Met lokale partijen die, net zoals wij, het belangrijk vinden om de beste service te bieden, voegen we naast kennis van de lokale markt ook veel kwaliteit en flexibiliteit toe’, aldus Martin Schoemaker, General Manager Feed Logistics Nijhof-Wassink.

Het familiebedrijf Kubrechts uit Lier start de samenwerking met twee combinaties die onder de regie van de divisie Feed Logistics van Nijhof-Wassink worden ingezet voor het transport van diervoerderproducten op de Belgische markt. ‘We willen het aantal combinaties van Kubrechts Transport binnen afzienbare tijd naar een tiental mengvoeder combinaties laten groeien. Samen met onze nieuwe partner werkt onze Feed Logistics divisie er verder aan om zowel regionaal als internationaal uit te breiden. Nijhof-Wassink beschikt over een groot transportnetwerk voor mengvoeders en grondstoffen in Nederland alsmede in België, Duitsland, Hongarije, Polen en de grensgebieden daaromheen’, aldus Martin Schoemaker.

Scroll naar boven