Beneparts & Wijlhuizen bundelen krachten

De Nederlandse Rosebud Holding heeft Beneparts overgenomen. Hierdoor zal het een zusterbedrijf worden van de Nederlandse verdeler van onderdelen Wijlhuizen. Het personeel werd afgelopen dinsdag (16.01.2018) ingelicht. De naam, locatie en personeelsbezetting blijven onveranderd.

Wijlhuizen telt bijna 150 personeelsleden en heeft 40 miljoen euro omzet. Het bedrijf werd in 1952 opgericht. Tijdens de voorbije 65 jaar groeide Wijlhuizen tot marktleider in het leveren van onderdelen voor trucks en trailers, werkplaatsbenodigdheden en gereedschappen.

De overname biedt beide partijen veel toegevoegde waarde. Stefan Govers, zaakvoerder Beneparts legt uit: “We zullen het gamma direct dit jaar kunnen uitbreiden met de trailerbouwdelen dat Wijlhuizen al voert. Ook de digitale Wijlhuizen Connects catalogus en bestelomgeving zullen we gaan omarmen, misschien al eind dit jaar”.