Spring naar content

De nieuwe productcatalogus is nu online beschikbaar

De bijgewerkte digitale catalogus van het merk DT Spare Parts is uitgebreid met meer dan 60 nieuwe onderdelen passend voor Volvo Bus B 10/12 met TH/THD-motor. Deze bevat in totaal zo’n 1600 onderdelen, die ca. 3500 referentienummers vervangen. 

De digitale versie is nu beschikbaar voor distributiepartners en hun werkplaatsklanten op http://dcat.dt-spareparts.com. De duidelijke onderverdeling in productgebieden en het gestructureerde ontwerp in meerdere talen garanderen een intuïtieve bediening en een snel overzicht van het assortiment. Dankzij de rechtstreekse links naar de artikeldetailpagina’s in het Partner Portal in het artikel, referentienummer of zoeken op volledige tekst, kunnen de gezochte producten op een gerichte en eenvoudige manier worden gevonden. 

Dankzij de voortdurende doorontwikkeling van het onderdelenassortiment biedt DT Spare Parts klanten een voortdurend groeiend assortiment en toekomstgerichte oplossingen vanuit één bron. Naast het onderdelenprogramma passend voor de Volvo Bus B 10/12 zijn er ook producten voor de Volvo B 9/11/12/13 verkrijgbaar. In totaal bestaat het volledige gamma in het bussegment uit meer dan 13.000 onderdelen van gegarandeerde kwaliteit. 

Scroll naar boven