Spring naar content

Volgende zondag kunnen de gasten, bezoekers en klanten van VDH in Herentals een Belgische primeur op hun naam zetten: het bedrijf uit de Toekomstlaan in Herentals kan als eerste Belgische Mercedes-Benz vestiging de Actros met MirrorCam voorstellen. Na de presentatie in Barcelona, waar ook een groot aantal klanten en prospects uit ons land al kennis maakten het nieuwe en revolutionaire systeem, is dit de eerste keer dat de Actros met MirrorCam in ons eigen land kan worden beleefd.

De MirrorCam vervangt de klassieke buitenspiegels bij de nieuwe Actros. De voordelen van de camera’s zijn legio: een lager verbruik door een lagere luchtweerstand, beter zicht in het donker en bovendien beweegt het beeld mee in bochten en bij manoeuvres met de trailer. In de volgende editie van Transporama kan u een uitgebreid verslag lezen over onze kennismaking met de MirrorCam. Of u kan volgende zondag langsgaan bij VDH in Herentals.

Beeld: de nieuwe Actros met MirrorCam staat bij VDH te wachten om klaargemaakt te worden voor de klantendag dit weekend.

Scroll naar boven