Spring naar content

SIEGEL Automotive breidt zijn serie onderdelen uit

Het merk SIEGEL Automotive breidt zijn productaanbod met zo’n 200 artikelen uit. Het productmerk van het bedrijf Diesel Technic biedt zijn distributie partners en hun werkplaatsklanten daarom een nog groter aanbod. Het uitgebreide programma met onderdelen is het resultaat van de constante groei van het merk, met name in de overzeese verkoopgebieden. 
 

SIEGEL Automotive biedt nu een assortiment van ongeveer 1500 onderdelen – van carrosserie tot verlichting, elektrische apparatuur en andere productgroepen. Met SIEGEL Automotive profiteren werkplaatsklanten van een prijsbewuste oplossing met 12 maanden garantie. Het merk is een aanvullend aanbod van Diesel Technic, leverancier van onderdelen voor bedrijfswagens gevestigd in Kirchdorf/Duitsland.

De nieuwe catalogus is digitaal verkrijgbaar en als papieren exemplaar bij de plaatselijke distributiepartners. Uitgebreide informatie over alle producten vindt u ook op het Partner Portal. Doordat de inhoud van de digitale catalogus aan het Partner Portal is gekoppeld, kan rechtstreeks doorverwezen worden vanaf het gewenste product naar het Partner Portal. Daar kan het product snel en eenvoudig worden besteld of aangevraagd.

Scroll naar boven