Spring naar content

Comfort is het uitgangspunt geweest voor het vernieuwde uitrustingsniveau van het model 2020. Standaard wordt het nieuwe model geleverd met o.a. lederen stuurwiel met een verstelbare stuurkolom in drie richtingen, cabine instap met rvs-portierdrempel en carbon look dashboard. Bij de T High zit standaard een luxe beklede chauffeursstoel met twee comfortabele armleuningen. Tegen een vast en voordelig tarief kan er nu gekozen worden voor een aanvullend comfort pack op het Renault Trucks T-model wat aansluit bij de specifieke behoefte van de klant en het chauffeurscomfort verhoogt.

Er kan gekozen worden uit 3 verschillende packs: Het Adaptive Cruise Control pack zorgt voor veiliger rijcomfort. Het pack Comfort Live Sleeper met o.a. een lucht geveerde bijrijdersstoel met armleuning, indirecte cabineverlichting, rode nachtverlichting, bovenbed type performance, apart bedgordijn en extra gesloten bergruimten boven de voorruit zorgt voor meer comfort in de cabine. Tenslotte is er nog het Fuel Eco pack met o.a. eco cruise control, ontkoppelde luchtcompressor, stuurpomp met variabel debiet, automatische motorstop na 5 minuten en een Optivision schakelstrategie gebaseerd op kaartinformatie.

Iedere ondernemer kan de al zeer compleet gespecificeerde Renault Trucks T nu nog completer en comfortabeler maken voor een lager brandstofverbruik en veiliger transport met een verhoogd chauffeurscomfort.

Meer informatie over dit aanbod is te vinden op de website https://www.renault-trucks.be/

Scroll naar boven