Spring naar content

2020 zou een sleuteljaar worden voor MAN met de introductie van het langverwachte nieuwe “Trucknology Generation” gamma dat nieuwe maatstaven zet op het gebied van design, chauffeurscomfort en verbruik. Covid-19 strooide echter heel wat roet in het eten met de annulering van talloze events en vakbeurzen tot gevolg. Nu is de tijd echter rijp om (eindelijk) naar buiten te komen met de nieuwe MAN vrachtwagenmodellen, in een geheel coronaproof roadshowconcept.

Kosten nog moeite worden gespaard om een “MAN on the Road”  Roadshow op poten te zetten langsheen tal van locaties en MAN concessiehouders, verspreid over het ganse land. Tijdens de verschillende haltes kan de bezoeker kennismaken met het nieuwe volledige MAN gamma en zich informeren bij de aanwezige MAN experten en verkoopteams. Dé ideale gelegenheid dus om alle nieuwigheden en optimalisaties te ontdekken die het resultaat zijn van een complex en intensief ontwikkelingsproces waarbij de chauffeur steeds centraal stond.

Naast een indrukwekkende verzameling aan statisch voorgestelde voertuigen (*) is er ook de mogelijkheid om, afhankelijk van de concrete locatie, zelf plaats te nemen achter het stuur van de nieuwe MAN TGX en deze, professioneel begeleid door onze MAN ProfiDrive chauffeur, uitgebreid aan de tand te voelen. Tenslotte worden ook de aanvullende MAN Digital Services, met onder meer online vlootbeheer en verbruiksmonitoring, aan de aanwezigen toegelicht in een afzonderlijk trailer.

Inschrijven voor de verschillende stops kan nog steeds via www.man.be

Uiteraard worden alle mogelijke voorzieningen getroffen om de Roadshow coronaproof te laten verlopen, van de nodige maatregelen met betrekking tot de handling van bezoekers, over de catering tot de organisatie van de aangeboden testritten.

Een overzicht van de verschillende locaties:

DatumDealerLocatie
03/10MAN West-VlaanderenStaden
04-06/10MAN Zuid-VlaanderenWaregem
09-10/10GRD DiependaeleNinove
12-13/10MAN Brabant/MAN Antwerpen/Truck & Trailer Dickens/Noord TrucksBoom
16-18/10Neyt TrucksLokeren
17-18/10Garage LockefeerSint-Niklaas
19-20/10Garage De SutterEeklo
22-23/10MAN WalloniëCourt-Saint-Etienne
25/10De Laak LiègeThimister-Clermont
26-27/10De Laak GeelGeel
30-31/10Garage WautersLeefdaal
02-03/11Garage GermaineKoningshooikt
05-06/11Truck Center FrederixPaal-Beringen
09-10/11T.S.S.I.Opglabbeek

(*) Naast de nodige MAN voertuigen uit het TGL-, TGM-, TGS- en TGX-gamma zal ook de elektrische eTGE bestelwagen alsook de TGE combi aanwezig zijn. Een gedetailleerde lijst van de voorgestelde voertuigen is verkrijgbaar op eenvoudig verzoek.

Scroll naar boven