Spring naar content

De hoogste, op een gesloten bestelwagen gemonteerde, hoogwerker onthuld op Matexpo

Klubb, de toonaangevende Europese fabrikant van hoogwerkers, kondigt op Matexpo (Kortrijk Xpo van 8 tot 12 september) de lancering aan van de hoogste hoogwerker op bestelwagen.

De KT18PZ wordt onthuld op de stand van Rent and Sale@Groep Maes (#B57), Klubb dealer voor Vlaanderen.
Dit nieuwe model gemonteerd op een Mercedes Sprinter 5T heeft een werkhoogte van 19 meter en een zijdelings bereik van 9,40 meter. Dit is de beste prestatie op de markt voor een bestelwagen met hoogwerker.

Deze machine heeft echt alles in huis: een hoog presterende hoogwerker en een compacte bestelwagen met een groot laadvermogen.

“We zijn er erg trots op dat we de eerste Klubb-dealer zijn die de KT18PZ levert. We zijn ervan overtuigd dat deze machine erg populair zal zijn bij onze klanten.” zegt Jan MAES – Managing Director bij Groep Maes.

“Het is een groot genoegen om dit innovatieve platform op de markt te brengen, we hebben het zo ontworpen dat het nauw aansluit bij de wensen van nutsbedrijven en om veiligheid, technische prestaties en gebruiksgemak te combineren.” voegt Julien Bourrellis, president van Klubb Group, toe.

Scroll naar boven