Spring naar content

Ervaar de elektrische oplossingen van Scania

Prepare for the future

Goede voorbereiding is het halve werk, zo ook bij elektrische voertuigen. Scania denkt graag met u mee en samen gaan we aan de slag om uw elektrische oplossing tot een realisatie te brengen.

Ons aanbod van 100% elektrische en (plug-in) hybride vrachtwagens is klaar om uw wagenpark te versterken, maar bent u dat al? 

Voor welke subsidie kom ik in aanmerking?

Vlaanderen Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) steunt via de ecologiepremie+ ondernemingen voor ecologie-investeringen uit een limitatieve technologieënlijst. Alleen investeringen die voorkomen op de limitatieve lijst van gestandaardiseerde ecologie-technologieën komen in aanmerking.  Concreet gaat het om:

  • Elektrische vrachtwagens en bussen; 
  • Vrachtwagens met een brandstofcel op waterstof; 
  • Dual-fuel motoren (waterstof-diesel) voor vrachtwagens en containerliften.

Bekijk onze overzichtspagina voor alle actuele criteria omtrent de subsidie. 

Samen voorbereid op de toekomst

Wanneer u een samenwerking met ons aangaat, begeleiden wij u bij elke stap en nemen uw onzekerheid weg door ervoor te zorgen dat u een geëlektrificeerde oplossing krijgt die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw bedrijf.

Wilt u gebruik maken van de subsidieregeling en/of wilt u alles te weten komen over elektrificatie bij Scania? Laat onze E-Mobility experts u adviseren en  contact met u opnemen voor een persoonlijk gesprek, klik hier.

Scroll naar boven