Spring naar content

Maak elke transportmissie duurzamer met de IVECO eDaily

Voortaan kan IVECO iedere Daily ook 100% elektrisch leveren. De eDaily biedt dezelfde prestaties en functies als uw vertrouwde Daily. En met de keuze aan batterijpakketten en diverse ombouwmogelijkheden stemt u de eDaily optimaal af op uw business. Tijdens de eDaily Dealer Days geniet u bovendien van supervoordelige promoties en aantrekkelijke rentetarieven.

Elektrisch rijden is de toekomst. En die toekomst is er nu in alle carrosserievarianten: van bestelwagen en chassis-cabine tot versies voor personenvervoer, met enkele wielen tot 4,25 ton en dubbele wielen tot 7,2 ton GVW. Bovendien heeft de eDAILY de mogelijkheid om ePTO’s tot 15 kW te installeren voor het aandrijven van opbouwen zoals koelunits, kranen en hoogwerkers.

Emissievrij en stil door de stad

De IVECO Daily staat bekend om zijn robuustheid, betrouwbaarheid, veelzijdigheid, laadvermogen en prestaties. De eDaily biedt dezelfde kenmerken en bovendien: nuluitstoot. Dat maakt hem uniek: de enige elektrische bestelwagen met een laadvermogen tot 4,6 ton en een laadvolume tot 20,3 m3. De enige elektrische lichte bedrijfswagen met hetzelfde trekvermogen als een diesel. Alle technologie en comfortfuncties van de ‘gewone’ Daily zijn beschikbaar op de elektrische versie, zoals de AIR-PRO-vering voor 25% minder trillingen. De emissie- en geluidsvrije eDaily is de oplossing voor transportmissies conform de strenge toegangsregels van veel grootsteden. 

Kracht en capaciteit voor elke werkdag

De e-motor levert gelijkwaardige prestaties als de dieselversie en haalt tot 120 km/u maximale snelheid. Het elektrische koppel is onmiddellijk beschikbaar en zorgt voor responsief rijplezier. Voor extra vermogen activeert u de Hi-Power-functie. Met modulaire batterijpakketten van 1, 2 of 3 accu’s is optimalisatie van de actieradius mogelijk en kan de eDaily elke werkdag aan. De eDaily levert de beste verhouding tussen geïnstalleerde en bruikbare energie in zijn klasse (95%). Zijn autonomie tot 400 km in de stad is de hoogste op de markt voor een licht bedrijfsvoertuig met rijbewijs B (300 km op 4,25 ton). Met snelladen krijgt hij 100 km bereik in slechts 30 minuten.

Diensten voor productiviteit en gebruiksgemak 

Met een volledig ecosysteem van diensten ondersteunt IVECO uw e-mobiliteit. Zoals de eDaily Routing-app die actieradius, vereiste batterijladingen tot de bestemming en aankomsttijd voorspelt. De IVECO ON Easy Daily-app, geïntegreerd met de IVECO DRIVER PAL, biedt specifieke informatie zoals gezondheidscheck van het voertuig, batterijniveau, navigatie naar oplaadstations en meer. De services beginnen al voor de aankoop: IVECO geeft advies over de beste oplossing voor uw behoeften en heeft samenwerkingen met Europese energiebedrijven om de kosten tijdens het gebruik te minimaliseren. 

Geniet van supervoordelige promoties op het volledige IVECO Daily gamma.

IVECO CAPITAL biedt u niet alleen vlijmscherpe rentetarieven maar ook de unieke mogelijkheid om de rente van uw leasecontract vast te zetten voor 2023. Voor uw gemoedsrust!

Ontdek de nieuwe eDaily bij uw dealer tijdens de eDaily Dealer Days. Geniet van supervoordelige promoties en aantrekkelijke rentetarieven vanaf 0,99%. Schrijf u hier in.

Scroll naar boven