Spring naar content

Stijn Tielens benoemd tot Chief Operating Officer (COO) bij MAN Truck & Bus België.

Sinds 1 januari 2023 vervult Stijn Tielens de functie van COO bij MAN Truck & Bus nv, de Belgische invoerder van bedrijfsvoertuigen van de merken MAN en Neoplan, met hoofdzetel in Kobbegem (Asse).

Dhr. Tielens is met deze nieuwe functie niet aan zijn proefstuk toe bij MAN. Reeds in 2010 vervoegde hij het Belgische MAN team, eerst als Sales Manager en nadien al snel als Sales Director Trucks waarbij hij MAN een serieuze sales boost wist te geven en het verkoopnetwerk verder uitbouwde.

In 2019 werd hij aangesteld als Head of Sales, Truck Sales Area Europe South-West, een internationaal georiënteerde functie bij MAN Truck & Bus SE, gevestigd in het Duitse München waarna hij in 2021 zijn internationale carrière een verdere wending wist te geven bij de Franse MAN hoofdzetel in Evry bij Parijs als Head of Cluster BeNeLux.

Met zijn aanstelling als COO bij MAN België keert Stijn Tielens terug naar zijn roots en kan hij duidelijk terugvallen op de nationale én internationale relaties die hij gedurende meer dan een decennium binnen de MAN organisatie opbouwde. Als COO, een nieuwe functie binnen het Belgische directieteam, is hij onder meer verantwoordelijk voor het verder uitrollen van de “New MAN” strategie en het uitwerken van synergiën binnen de BeNeLux en met Frankrijk. Stijn Tielens rapporteert in deze functie aan Marc De BaerdemaekerManaging Director MAN Truck & Bus.

Scroll naar boven