Aller au contenu

Green’Up par Legrand : infrastructure de chargement pour véhicules électriques et hybrides

Green’Up is het Legrand-assortiment van specifieke contactdozen en laadpalen voor elektrische voertuigen. Daarmee speelt Legrand niet alleen in op een groeiende ecologische markt, maar bevestigt de onderneming haar bewuste keuze voor een aanbod van energie-efficiënte, duurzame oplossingen.

Legrand heeft een uniek alternatief voor veilig en flexibel opladen thuis: de Green’Up Access, een verstevigde, speciaal voor huishoudelijk gebruik ontwikkelde contactdoos volgens modus 2 (2P+A) met automatische stekkerherkenning en geschikt voor dagelijks gebruik. Met een maximale capaciteit van 14 A wordt de oplaadtijd teruggebracht van 12 naar 8 uur. Legrand heeft een dubbel aanbod: een waterdichte Plexo-versie voor installatie in opbouw en een metalen Soliroc-uitvoering, geschikt voor inbouw en opbouw.

 

 

 

Faire défiler vers le haut