Iveco en Nikola tonen Nikola TRE

Date de publicaton: 5 december 2019

 

De truck is gebaseerd op de IVECO S-WAY, die afgelopen juli in Madrid is gelanceerd en zowel door klanten als experts uit de branche zeer goed werd ontvangen. De Nikola TRE integreert Nikola’s geavanceerde elektrische technologie en infotainmentsysteem van de nieuwste generatie.

Het voertuig dat tijdens het evenement werd getoond, is een maquette van de Nikola TRE 4×2-trekker voor regionale missies, met een bereik tot 400 km en dynamische prestaties gelijk of beter dan een dieselequivalent model. 

Het voertuig zal een modulair batterijsysteem hebben met een totale capaciteit tot wel 720 kWh, dat kan worden afgestemd op de verschillende missies van klanten. De elektrische aandrijflijn levert continu 480 kW met 1.800 Nm piekkoppel.

De Nikola TRE zal ook beschikbaar zijn als 2 en 3-assige starre versies, met GVW variërend van 18 tot 26 ton voor stadsdistributie en gemeentemissies. 

Plus de nouvelles

Renault Trucks Used

Vite besoin d'un camion? Renault sait vous aider! https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6693458839494266880/

Nos articles par année

Souhaitez-vous recevoir ces nouvelles directement dans votre boîte mail ?

* indicates required
Share This