Tijdschrift/krant

Transporama

Onafhankelijk vaktijdschrift met diepgaand nieuws over TRUCK, BUS, VAN, PICK-UP, COACH & TRAILERS, geschreven voor vervoerders, technici, zelfstandige chauffeurs en professionelen in de sector van het wegverkeer.

Transporama magazine bestaat sinds 1979 en zet onafhankelijk nieuws en diepgaande kennis over TRUCK, BUS, VAN, PICK-UP, COACH & TRAILER in de etalage. Transporama heeft de sterkste brandname als vaktijdschrift in de sector van het wegtransport voor de Benelux-markt.

Transporama wordt sterk gewaardeerd voor zijn onafhankelijke positie en doorgedreven testen van voertuigen en aanverwanten. Transporama is hét communicatief aanspreekpunt voor professionals in de transportsector.

Transporama verschijnt 7 keer/jaar. Verkrijgbaar met abonnement of in losse verkoop. Jaarlijks biedt Transporama een gratis kalender aan.

Trans Aktueel

Dé volwaardige en onafhankelijke gratis krant voor de Benelux transportsector. Dit unieke driewekelijks gratis blad biedt een snel overzicht van de evoluties in de sector en het laatste nieuws van het wegvervoer. Trans Aktueel biedt een uitstekende value for money en is hét communicatiepunt voor professionals uit de transportsector.

Trans Aktueel is geschreven voor vervoerders in beroepsgoederenvervoer, personenvervoer, eigen vervoer, goederenhandelaars, bouwondernemers, servicebedrijven en logistiek.

Trans Aktueel verschijnt om de 3 weken met in totaal 18 nummers/jaar, niet in juli en is gratis te bekomen.

Wenst u ons tijdschrift en/of onze krant te ontvangen?