Viskweker en trailerspecialist als een vis in elkaars’ water

Date de publicaton: 17 maart 2022

Het Lommelse nichebedrijf Corten, gekend kweker en leverancier van koudwater siervissen en hengelsportvissen, vond in het Turnhoutse LMJ, gekend leverancier van aanhangwagens en diepladers, de juiste partner voor deze hele speciale en wel erg fotogenieke aanhanger.

De spiegelkarpers en kois zullen zich als een vis in het water voelen op deze 21-tonse tandemaanhangwagen. De nodige voorzieningen voor het veilig en comfortabel transporteren van deze levende vissen, zuurstof en gasflessen werden getroffen.

Omdat het oog ook wat wil, werd gekozen voor durabrightvelgen en een algehele sportieve look.

Dat dit een verrassend eindresultaat geeft, beaamt ook Carl Van Gorp, salesmanager van het bedrijf: “De meest voorkomende antwoorden op mijn vraag naar wat de klant juist gaat vervoeren, zijn grote machines of allerlei materialen.” Toen Kim Corten lachend zei: ‘Water met levende vissen in’, hebben we het denkwerk samen verdergezet … met dit resultaat waar we beiden heel gelukkig mee zijn”.

Plus de nouvelles

Renault Trucks Used

Vite besoin d'un camion? Renault sait vous aider! https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6693458839494266880/

Nos articles par année

Souhaitez-vous recevoir ces nouvelles directement dans votre boîte mail ?

* indicates required
Share This