Wijlhuizen voegt onderdelen voor D-TEC toe aan assortiment

Date de publicaton: 13 januari 2022

De Nederlandse groothandel in truck- & trailerdelen Wijlhuizen heeft de onderdelen voor D-TEC trailers opgenomen in haar programma. Daarvoor is het een samenwerking aangegaan met de Nederlandse trailerfabrikant D-TEC.

“Met de toevoeging van D-TEC aan ons assortiment worden nu ook de captive delen van D-TEC be- schikbaar voor onze klanten”, verteld Jeroen van der Stelt, manager marketing & inkoop bij Wijlhuizen. “Het marktaandeel van de D-TEC trailers in de Benelux neemt steeds meer toe. Daarom willen wij onze klanten ook van de juiste onderdelen voor deze specifieke trailers kunnen voorzien.” Het assortiment is om te beginnen dan ook met 150 artikelnummers uitgebreid en is grotendeels uit voorraad leverbaar.

Ook voor D-TEC was het een logische stap om te gaan samenwerken met Wijlhuizen. “Het is voor ons een strategische keus om samen te werken met Wijlhuizen. Het is van belang dat de benodigde onder- delen zo snel mogelijk bij de klant aanwezig zijn, om stilstand van trailers tot een minimum te beperken. Met zeven vestigingen van Wijlhuizen verspreid over heel Nederland zijn we in staat om onze klanten nog beter te voorzien van onderdelen”, verteld directeur en eigenaar Gerrit van Vlastuin.

“Verder is het onze ambitie om ons marktaandeel in de Benelux te vergroten. Naast Nederland is België het 2e land waar de Wijlhuizen Group zich op focust met de grossier Beneparts en deze ambitie sluit naadloos aan bij bij de toekomstplannen van D-TEC”, aldus Gerrit van Vlastuin.

v.l.n.r. Ferdi Sweeren (productmanager bij Wijlhuizen), Jeroen van der Stelt (manager marketing & inkoop bij Wijlhuizen) en Arjan Sturm (manager inkoop & logistiek bij D-TEC)

Plus de nouvelles

Renault Trucks Used

Vite besoin d'un camion? Renault sait vous aider! https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6693458839494266880/

Nos articles par année

Souhaitez-vous recevoir ces nouvelles directement dans votre boîte mail ?

* indicates required
Share This