Carolus Reizen investeert in vijf nieuwe Setra S 516 HDH TopClass

Verschenen: 3 maart 2022

Met de aankoop van 5 nieuwe Setra’s zet Carolus Reizen nieuwe bakens richting toekomst uit. Vier wagens zullen rijden in de rood-gele kleuren van Carolus Prima Tours, een vijfde touringcar wordt uitgevoerd in het fraaie donkergrijs met gouden accenten van Carolus PremiumTours.

Een vast cliënteel van mensen die net wat meer willen

De nieuwe en fraaie touringcars zijn voorzien van tal van opties. Voor de touringcars gaat het om een glazen panorama-dak, een grote keuken op maat, TSE luxe stoelen met comfort hoofdsteunen, luchtvochtigheidsregeling als aanvulling op de klimaatregeling, USB-aansluitingen op iedere zetel. Maar ook de dubbeldekkers zijn rijkelijk uitgerust, met luxe zitplaatsen en alle comfort voor de reizigers. “Dat is geen toeval”, legt zaakvoerder Marc Hoeks uit: “We willen dat de reizigers bij ons aan boord komen en meteen een gevoel van luxe krijgen. De uitrusting van onze Setra’s laat toe die indruk van bij het eerste contact met de chauffeur en de reisbegeleider mee te geven. Ook al omdat we voor een grote stoelsteek kiezen. Zo rijden we met 44 zitplaatsen, wat zich bij Carolus Reizen vertaalt in een afstand tussen de zetels van 90 cm. Bij de wagen van PremiumTours is dat zelfs nog meer, om de indruk van ruimte en luxe te kunnen geven.

Carolus Reizen is uitgegroeid van een bedrijf dat vooral schoolreizen deed, naar een aanbieder van luxe reizen, legt Marc Hoeks uit: “wij zijn de tweede generatie in het bedrijf en we zijn er in geslaagd Carolus Reizen uit te bouwen tot een bedrijf met een vast cliënteel, van mensen die net wat meer willen. Met Carolus Prima Tours bedienen we vakantiegangers die zorgeloos een land willen leren kennen en genieten, PremiumTours gaat meer voor beleving en cultuur.”

“We kunnen op een uitstekend team van chauffeurs en reisbegeleiders rekenen, die ervoor zorgen dat de klant in zijn eigen taal kan worden geholpen. Onze mensen steunen en helpen elkaar door dik en dun. De goede samenwerking en samenhang van de collega’s maakt dat onze wagens er altijd piekfijn bij rijden. Chauffeurs en reisbegeleiders werken nauw samen, met veel enthousiasme, en dat voel je als je met Carolus Prima Tours of PremiumTours op vakantie bent.”

De standaard voor luxe touringcars

De chauffeurs van de Kempische reisorganisator kunnen rekenen op voertuig dat uitstekend is uitgerust, met een rondzichtcamera en de uitgebreide veiligheidssystemen van Setra: de vierde generatie Active Brake Assist, de blinde hoekbewaking SideGuard Assist en Predictive Powertrain Control. Marc Hoeks verduidelijkt: “onze wagens vormen zo’n beetje de standaard voor luxe touringcars. Er wordt zelfs van de “Carolus-norm” gesproken bij Setra. De keuze voor Setra was vanzelfsprekend voor ons, door de uitstekende service-organisatie. Als er toch eens iets misgaat aan een wagen die bijvoorbeeld in Italië, Oostenrijk of Noorwegen staat, weten we zeker dat het probleem binnen 24 uur opgelost is. Die zekerheid maakt dat onze teams in het buitenland altijd op hun Setra kunnen rekenen. Een gerust gevoel dat de samenhang bij onze mensen nog versterkt.

Carolus Prima Tours en PremiumTours

Opgericht in 1973, werd dit succesvolle familiebedrijf begin dit jaar overgenomen door Groep Waaslandia. Het aanbod aan bestemmingen en formules is erg groot, met skireizen, citytrips, pendelreizen, excursie- en rondreizen, al dan niet gecombineerd met het vliegtuig en begeleide riviercruises. Carolus Reizen heeft een uitgebreide website waarop je de reizen online kan boeken. Het is ook mogelijk om langs te gaan bij de drie uitvalsbasissen van Carolus Reizen: Mol, Hasselt en Sint-Niklaas. 

www.mercedes-benz-bus.be

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This