DKV BOX EUROPE: Pilotfase Italië van start

Verschenen: 14 januari 2021

DKV Euro Service gaat in Italië per direct van start met de pilotfase van de DKV BOX EUROPE, de oplossing voor tolafrekenen door heel Europa. Al in een eerder stadium hadden de Italiaanse tolexploitanten hiermee ingestemd. In het najaar van 2020 was de pilotfase voor gebruik van de DKV BOX ITALIA door nationale vervoerders al opgestart. In Italië biedt DKV al ruim 30 jaar producten gerelateerd aan Italiaanse tolexploitanten. Met de DKV BOX EUROPE en de DKV BOX ITALIA completeert mobility service provider DKV zijn toekomstig productaanbod met twee eigen tolboxen voor cashless afrekenen van Italiaanse tol door bestuurders van voertuigen vanaf 3,5 ton.

“De aanvang van de pilotfase voor gebruik van de DKV BOX EUROPE is voor ons een enorm belangrijke stap. Binnen Europa is het tolnetwerk van Italië een van de belangrijkste,” aldus een tevreden Jérôme Lejeune, directeur Tol bij DKV Euro Service. Momenteel kunnen vervoerders al in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Portugal en Bulgarije cashless tol afrekenen met de DKV BOX EUROPE, naast de kosten voor de Warnowtunnel, Herrentunnel en Liefkenshoektunnel. Met Italië erbij omvat het gebruikersnetwerk van onze box binnenkort al elf tolsystemen. Zo halverwege volgend jaar worden dat er dertien met de aansluiting van Hongarije en Zwitserland. Onze dank gaat uit naar het Italiaans verbond van tolexploitanten AISCAT en we verheugen ons op een succesvolle samenwerking.”

Meer informatie op www.dkv-euroservice.comDKV Euro Service start met onmiddellijke ingang de pilotfase voor gebruik van de DKV BOX EUROPE in Italië.
(foto DKV)

Meer nieuws

Van Moer Logistics opent nieuw hoofdkantoor in Zwijndrecht

Van Moer Logistics opent nieuw hoofdkantoor in Zwijndrecht

Van Moer Logistics verhuisde begin deze maand naar zijn nieuw hoofdkantoor te Zwijndrecht op het West Port Business Center van vastgoedspecialist Van Wellen Group. De volledige kantoorruimte op de derde verdieping werd voor de directie en ondersteunende diensten in...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This