DKV Mobility introduceert gratis tank- en oplaadkaart voor NGO‘s

Verschenen: 13 januari 2022

NGO Card zonder card fee of service fee / CO2-emissies gecompenseerd

Om het dagelijks werk van verenigingen, maatschappelijke doelen en non-profitorganisaties nog meer te kunnen steunen introduceert DKV Mobility, één van Europa’s meest vooraanstaande mobility service providers, de NGO Card. Het gaat om een tank- en oplaadkaart zonder card fee die toegang biedt tot ruim 67.000 tankstations en circa 200.000 oplaadpunten. Verder draagt DKV Mobility zorg voor het compenseren van de bijbehorende CO2-emissies en bevordert daarmee gecertificeerde Gold-Standard klimaatprojecten via DKV partner myclimate.

“De NGO Card is voor DKV Mobility een volgende stap op weg naar nog meer maatschappelijke betrokkenheid door het faciliteren van aanlevering van producten en diensten aan vrijwilligersorganisaties, met name die instellingen waarbij mobiliteit een belangrijk aspect vormt bij het volbrengen van hun missie,” zegt Marc Erkens, hoofd Sustainability, New Mobility and Public Affairs bij DKV Mobility.

Interaktiv gGmbH uit Ratingen was de eerste instelling voor algemeen belang die onlangs zijn eerste nieuwe fleet cards in ontvangst kon nemen. Organisaties die voldoen aan de criteria voor nutsinstellingen en over de nodige vrijstellingen beschikken kunnen zich hiervoor aanmelden. Verder geldt dat de NGO Card is bestemd voor organisaties met een wagenpark van maximaal 20 voertuigen. Instellingen die voor de NGO Card in aanmerking willen komen, kunnen zich aanmelden op de duurzaamheidspagina van de website van DKV Mobility.

De NGO Card is eerst alleen voor Duitse instellingen verkrijgbaar. Een internationale versie is in voorbereiding.

Samen op weg naar sociale betrokkenheid en duurzaamheid: v.l.n.r. Marco van Kalleveen, CEO van DKV Mobility, Bastian Schlierkamp, directeur-vennoot interaktiv gGmbH en Volkmar Link, Director Sales D-A-CH bij DKV Mobility (foto DKV Mobility)

Meer nieuws

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Minister van Justitie en Noordzee Paul Van Tigchelt en Grobbendonks burgemeester Marianne Verhaert bezoeken binnenvaartterminal Van Moer Logistics in kader van nieuwe wetgeving voor beveiliging van binnenvaart en havenbedrijven Naar aanleiding van de recent...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This