Go4Logistics is verhuisd naar Atlantic House

Verschenen: 15 september 2022

Go4Logistics, ontwikkelaar van oplossingen voor transport- en logistieke bedrijven, is verhuisd. Het nieuwe kantoor bevindt zich op de 9de verdieping van het bekende Atlantic House in Noord Antwerpen. De nieuwe werkomgeving heeft tal van troeven, zowel voor de medewerkers als voor de klanten van Go4Logistics. 

In de zoektocht naar een nieuw kantoor speelden allerlei zaken mee: een goede bereikbaarheid, groeipotentieel, een moderne infrastructuur, voldoende parking voor personeel en bezoekers,….  Al deze wensen konden ingewilligd worden door Atlantic House.


Veerle Goossens, CEO van Go4Logistics, is helemaal in haar nopjes over het nieuwe kantoor: “Dankzij de uitgebreide faciliteiten van Atlantic House kunnen we onze medewerkers een aangename werkomgeving bieden. Het is bovendien niet alleen een nieuw en modern kantoor, maar ook future proof voor onze groei. Daarnaast is het de ideale locatie voor het ontvangen van klanten en partners. De aanwezigheid van een restaurant is hierbij een extra troef.”


Ook Joeri Lyssens, CTO en co-founder is opgetogen: “De nabijheid van en mooi uitzicht over de haven van Antwerpen toont nog eens het hart van onze business. 
En er is natuurlijk ook plaats voor het nodige plezier, dankzij onze eigen kickertafel, darts én pooltafel. Kortom een topomgeving waar hard wordt gewerkt, waar we constructief kunnen samenkomen met klanten en partners én plezier kunnen maken!”

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This