Go4Logistics is verhuisd naar Atlantic House

Verschenen: 15 september 2022

Go4Logistics, ontwikkelaar van oplossingen voor transport- en logistieke bedrijven, is verhuisd. Het nieuwe kantoor bevindt zich op de 9de verdieping van het bekende Atlantic House in Noord Antwerpen. De nieuwe werkomgeving heeft tal van troeven, zowel voor de medewerkers als voor de klanten van Go4Logistics. 

In de zoektocht naar een nieuw kantoor speelden allerlei zaken mee: een goede bereikbaarheid, groeipotentieel, een moderne infrastructuur, voldoende parking voor personeel en bezoekers,….  Al deze wensen konden ingewilligd worden door Atlantic House.


Veerle Goossens, CEO van Go4Logistics, is helemaal in haar nopjes over het nieuwe kantoor: “Dankzij de uitgebreide faciliteiten van Atlantic House kunnen we onze medewerkers een aangename werkomgeving bieden. Het is bovendien niet alleen een nieuw en modern kantoor, maar ook future proof voor onze groei. Daarnaast is het de ideale locatie voor het ontvangen van klanten en partners. De aanwezigheid van een restaurant is hierbij een extra troef.”


Ook Joeri Lyssens, CTO en co-founder is opgetogen: “De nabijheid van en mooi uitzicht over de haven van Antwerpen toont nog eens het hart van onze business. 
En er is natuurlijk ook plaats voor het nodige plezier, dankzij onze eigen kickertafel, darts én pooltafel. Kortom een topomgeving waar hard wordt gewerkt, waar we constructief kunnen samenkomen met klanten en partners én plezier kunnen maken!”

Meer nieuws

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt de constructie van een nieuw energiepositief gebouw aan in het hart van zijn site in Lyon-Saint-Priest. Het gebouw zal een oppervlakte van 46.000 m2 hebben en vertegenwoordigt een investering van 132 miljoen euro. Het gebouw, dat in 2028 zijn...

Hendrik De Spiegelaere overleden

Hendrik De Spiegelaere overleden

Journalist Hendrik De Spiegelaere is gisterennamiddag, na een kort ziekbed, overleden. Hij stond aan de grondslag van TRANSPORAMA. Sinds een aantal jaar was hij ook verantwoordelijk voor de journalistieke invulling van Trans Aktueel. Hendrik studeerde industriële...

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics voegt eerste trucks in Dachser-kleuren aan wagenpark toe Müller Fresh Food Logistics, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft zes Euro 6 trucks van MAN volledig in Dachser-kleuren aangeschaft. Het...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This