Go4Logistics is verhuisd naar Atlantic House

Verschenen: 15 september 2022

Go4Logistics, ontwikkelaar van oplossingen voor transport- en logistieke bedrijven, is verhuisd. Het nieuwe kantoor bevindt zich op de 9de verdieping van het bekende Atlantic House in Noord Antwerpen. De nieuwe werkomgeving heeft tal van troeven, zowel voor de medewerkers als voor de klanten van Go4Logistics. 

In de zoektocht naar een nieuw kantoor speelden allerlei zaken mee: een goede bereikbaarheid, groeipotentieel, een moderne infrastructuur, voldoende parking voor personeel en bezoekers,….  Al deze wensen konden ingewilligd worden door Atlantic House.


Veerle Goossens, CEO van Go4Logistics, is helemaal in haar nopjes over het nieuwe kantoor: “Dankzij de uitgebreide faciliteiten van Atlantic House kunnen we onze medewerkers een aangename werkomgeving bieden. Het is bovendien niet alleen een nieuw en modern kantoor, maar ook future proof voor onze groei. Daarnaast is het de ideale locatie voor het ontvangen van klanten en partners. De aanwezigheid van een restaurant is hierbij een extra troef.”


Ook Joeri Lyssens, CTO en co-founder is opgetogen: “De nabijheid van en mooi uitzicht over de haven van Antwerpen toont nog eens het hart van onze business. 
En er is natuurlijk ook plaats voor het nodige plezier, dankzij onze eigen kickertafel, darts én pooltafel. Kortom een topomgeving waar hard wordt gewerkt, waar we constructief kunnen samenkomen met klanten en partners én plezier kunnen maken!”

Meer nieuws

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Profile Truck, marktleider op het gebied van bandenonderhoud, -montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, breidt zijn Sales Team in België uit. Steven Nicolai is aangesteld als Sales Manager Truck, met de ambitie om de groei op de truckmarkt in België en...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This