Kies voor een propere én duurzame vloot met de truck- en buswash van TSG

Verschenen: 10 juli 2024

Het investeren waard

Investeer in de uitstraling en duurzaamheid van uw bedrijf met de professionele truck- en buswash van TSG. Onze installaties bieden een grondige reiniging voor alle soorten bedrijfsvoertuigen, waardoor uw vloot er steeds verzorgd en representatief uitziet.

Schone voertuigen zijn cruciaal voor het aantrekken van nieuwe chauffeurs. In een competitieve markt waar chauffeurstekort een uitdaging vormt, kan een glanzende vrachtwagen of bus het verschil maken.

Uw bedrijfsvoertuigen dienen als hét ultieme visitekaartje voor uw onderneming, waarbij elke vrachtwagen of bus fungeert als een mobiel reclamebord. Verbeter uw bedrijfsimago door uw voertuigen brandschoon de weg op te sturen. Ze zullen ongetwijfeld in het oog springen van uw (nieuwe) klanten.

Bovendien verlengt regelmatig wassen de levensduur van uw voertuigen, waardoor u kosten bespaart op lange termijn. De chemicaliën die op de wegen worden gebruikt en extreem corrosief zijn, maken met deze wasinstallatie geen schijn van kans.

Het biologisch waterzuiveringssysteem van onze truck- en buswash zorgt voor een milieuvriendelijke reiniging, zoals toegepast bij het Aldi distributiecentrum in Turnhout. Door te investeren in onze oplossingen, kiest u niet alleen voor een propere vloot, maar ook voor duurzaamheid en efficiëntie.

Een welnessprogramma voor zwaardere voertuigen
 • Modulair: Onze truck- en buswash is in diverse varianten leverbaar. Zowel de hoogte als de lengte zijn aanpasbaar. Dit betekent dat onze wasinstallatie in iedere ruimte past.
 • Veelzijdig: Deze truck- en buswash kan iedere uitgaging aan. Het is flexibel inzetbaar en geschikt voor zowel vrachtwagens als bussen. Bovendien is deze installatie voorzien van de nodige elektronica waarmee u parameters naar wens kunt instellen.
 • Gebruiksvriendelijk: Het bedieningspaneel is bijzonder intuïtief voor de gebruiker. Het is zo ontwikkeld dat het ook met werkhandschoenen kan bediend worden.
 • Efficiënte resultaten: Reken op een doeltreffende en grondige reiniging voor een optimaal resultaat.
 • Weinig onderhoud: De aangedreven motoren maken het smeren en oliën van de installatie overbodig. Dit bespaart aanzienlijk tijd en onderhoud.

 

Een duurzame en energiezuinige oplossing

Staan kostenbesparing en duurzaamheid hoog op uw agenda? Dan biedt ons geavanceerde biologische waterzuiveringssysteem dé ideale oplossing. Water is een kostbaar goed waarmee we zorgzaam moeten omgaan. Met ons biologisch waterzuiveringssysteem wordt het gebruikte water opgevangen, gezuiverd en vervolgens hergebruikt. Reken op een aanzienlijke vermindering van uw waterkosten met deze installatie. Bovendien draagt u op deze manier actief bij aan een schonere planeet.

De voordelen op een rijtje:

 • Uitstekende verhouding tussen prestatie en kosten: U kunt rekenen op een optimaal resultaat zonder hoge investeringen.
 • Compact ontwerp: Het compacte ontwerp van de WRB 2000 Bio maakt de installatie in kleine ruimtes perfect mogelijk zonder ingrijpende veranderingen in de bestaande infrastructuur. Bovendien is er geen aparte olieafscheider nodig.
 • 100% helder water: Dit krachtige systeem streeft naar geurloos én kleurloos water zonder toevoeging van chemicaliën en additieven. Bovendien reinigt het 2000 liter afvalwater per uur en bespaart u hiermee 98% water.
 • WashLOG, dé terminal om uw wasinstallatie te beheren
TSG biedt de WashLOG aan die de wasactiviteiten eenvoudig meet.

Enkele voordelen op een rij:

 • Overzicht van programma’s op touchscreen
 • Beperkingen instellen voor voertuigen
 • Automatische waarschuwingen in geval van uitval van apparatuur
 • Maandelijkse rapporten en analyses
Onze strategie

TSG is uw partner in de totaaloplossing voor professioneel wassen. Naast nieuwbouw voorzien we ook in revisie, service en onderhoud. Door gebruik te maken van professionele kwaliteitsproducten en materialen van Kärcher staat een optimaal wasresultaat voorop.

 • 24/7 beschikbaar: De grote kracht van TSG zit in de service die we bieden aan onze klanten. Vanwege ons uitgebreid netwerk aan servicemonteurs, spelen we snel en efficiënt in op eventuele storingen of problemen en dit 24/7.
 • Totale ontzorging: TSG levert de infrastructurele werkzaamheden die nodig zijn voor uw site: ontwerp, voorbereiding, uitwerking, selectie van de juiste componenten, installatie en projectbegeleiding. Kortom, wij staan in voor de totale ontzorging!
 • Op maat: Bij TSG staat onze klant centraal. U heeft de vrijheid om de juiste componenten van onze expertise te selecteren zodat onze diensten het beste aansluiten op uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een totaaloplossing of u nu slechts nood heeft aan een specifiek deel van onze expertise, wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This