Opnieuw mooie levering IVECO S-Way aan firma Giel.

Verschenen: 13 januari 2021

IVECO en het team van IVECO garage Wiljan zijn zeer tevreden over de goede samenwerking en danken de firma Giel voor het vertrouwen. Firma Giel, dynamisch en vooral sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van chape en betonvloeren.

Met veel trots heeft de IVECO garage Wiljan onlangs opnieuw een mooie levering mogen doen aan Giel bvba. Dit dynamische bedrijf legt zich toe op het plaatsen van chape en betonvloeren.

Een goede isolatie is noodzakelijk om het energieverbruik in uw woning te beperken. De firma Giel is uw partner voor de aanleg van chape en betonvloeren! Het heeft een oplossing voor elke oppervlakte, perfect op maat van uw woning, oprit of bedrijf.
Een ideale combinatie van deskundig advies, de beste kwaliteit , snelle en efficiënte service en dit alles aan een betaalbare prijs!

Succes bereik je niet alleen met hard te werken, maar ook in combinatie met de juiste investeringen.
Een sterk begin van het jaar met een nog sterker einde! Meerdere voertuigen stonden er afgelopen week klaar voor Giel bvba:

  • 2 prachtige en tevens de eerste Iveco S-Way’s TXP 510 pk in België, voorzien van de juiste opties om het eigen gewicht tot het minimum te beperken en de chauffeur het maximale aan comfort te bieden. Beide worden ingezet om onderstaande voertuigen te trekken.
  • Een gestuurde trailer met Hiab kraan en aluminium bak, die op 12,6 meter nog 1500 KG kan nemen. In combinatie met de speciaal geconfigureerde Iveco S-Way, heeft deze combinatie met inbegrip van chauffeur en volle brandstoftank nog een ongezien netto laadvermogen van 25 TON.

En last but not least, een mooie Iveco Daily met de oersterke en betrouwbare 3L motor 180pk en de HiMatic automatische versnellingsbak. Je zou voor minder beton willen gaan polieren.

Meer nieuws

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt de constructie van een nieuw energiepositief gebouw aan in het hart van zijn site in Lyon-Saint-Priest. Het gebouw zal een oppervlakte van 46.000 m2 hebben en vertegenwoordigt een investering van 132 miljoen euro. Het gebouw, dat in 2028 zijn...

Hendrik De Spiegelaere overleden

Hendrik De Spiegelaere overleden

Journalist Hendrik De Spiegelaere is gisterennamiddag, na een kort ziekbed, overleden. Hij stond aan de grondslag van TRANSPORAMA. Sinds een aantal jaar was hij ook verantwoordelijk voor de journalistieke invulling van Trans Aktueel. Hendrik studeerde industriële...

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics voegt eerste trucks in Dachser-kleuren aan wagenpark toe Müller Fresh Food Logistics, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft zes Euro 6 trucks van MAN volledig in Dachser-kleuren aangeschaft. Het...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This