Thermo King verkozen tot ‘Best Brand’ op de ETM Awards in Duitsland

Verschenen: 23 juni 2022

Lezersenquête van Duitse publicaties op het gebied van transport en logistiek eert Thermo King als het beste merk in koelunits, voor een ongeëvenaarde 18e keer

Thermo King®, toonaangevend in oplossingen voor transporttemperatuurregeling en een merk van Trane Technologies, werd verkozen tot ‘Best Brand 2022’ op de ETM Awards in de categorie ‘Refrigeration Units’ voor het 18eachtereenvolgende jaar, een ongeëvenaarde prestatie. 

In een poll georganiseerd door de uitgeverij ETM Verlag samen met DEKRA, een van ’s werelds meest toonaangevende expertorganisaties, hebben lezers van lastauto omnibus, trans aktuell, FERNFAHRER en eurotransport.de gestemd op de beste voorbeelden in de sector; er kon gekozen worden uit 219 voertuigen en 227 merken, gegroepeerd in 25 categorieën. 

“We zijn trots om weer erkend te worden en we zijn de kiezers echt dankbaar voor hun voortdurende vertrouwen in Thermo King als het toonaangevende merk in onze branche”, aldus Jorge Estelle Caro, regionaal directeur voor de regio Midden en Oost bij Thermo King. “Bij Thermo King blijven we trouw aan wie we zijn, een bedrijf dat toonaangevend is op de markt met zijn expertise en duurzame, hoogwaardige, klantgerichte producten. Elke dag helpen Thermo King-technologieën onze klanten om hun ecologische voetafdruk te verkleinen, hun operationele kosten te verlagen en de logistiek van de koudeketen te blijven veranderen om de kwaliteit van leven voor ons allemaal te verbeteren. Samen met ons toonaangevende dealernetwerk blijven we trouw aan ons pad en houden we onze klanten altijd centraal.” 

Thermo King blijft gefocust op het leveren van duurzame oplossingen met hoge prestaties en betrouwbaarheid, zuinigheid en milieuvriendelijkheid aan klanten. Het afgelopen jaar heeft Thermo King verschillende op duurzaamheid gebaseerde producten gelanceerd, waaronder: Hybrid- en Whisper Pro-modellen van de Advancer A-Series-opleggersystemen, voertuigaangedreven V-1000– units ontworpen voor bakwagens tot 25 ton, en nieuwe elektrische Frigoblock FK2– koelunits voor middelzware tot zware vrachtwagens. 

“We hebben het grootste portfolio van emissievrije en emissiearme oplossingen in alle segmenten van de markt, ons elektrische portfolio is aanzienlijk uitgebreid en tegen 2023 zal Thermo King EMEA een volledig elektrische oplossing hebben in elk koudeketensegment”, aldus Caro.

Het leveren van elektrische oplossingen voor gekoeld transport maakt deel uit van de algemene aanpak van Thermo King en Trane Technologies om de koolstofemissies in de industrieën die het bedient te verminderen. Het helpt bij het vorderen van de Duurzaamheidsverplichtingen voor 2030, inclusief de Gigaton Challenge om de uitstoot van broeikasgassen door klanten met 1 miljard ton te verminderen. 

Meer nieuws

Afspraak bij EUMO EXPO

Afspraak bij EUMO EXPO

De Europese Mobiliteitsbeurs (ook bekend als EuMo Expo) zal plaatsvinden van 1 tot 3 oktober 2024 in het Parc des Expositions in Straatsburg, voor een unieke editie. Dit niet te missen evenement, dat gewijd is aan professionals in duurzame mobiliteit, zal bijna 11.000...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This