TopTruck wordt TruckXL

Verschenen: 19 december 2022

Al sinds 2010 is Top Truck in de Benelux hét netwerk voor onderhoud en reparatie van vrachtwagens en trailers. Dit gaat na ruim 12 jaar echter veranderen! Vanaf 1 januari 2023 wordt het netwerk omgedoopt tot TruckXL. In oktober j.l. maakte het grossiersnetwerk G-Truck ook al bekend dat het haar naar zou wijzigen naar PartsXpert. Beide naamsveranderingen zijn een direct gevolg van de overstap die de formules gaan maken van GroupAuto naar Nexus. In praktische zin verandert er niet veel, want de huidige club mensen blijft de formules continueren. Wel zal deze wijziging worden aangegrepen om de positie als marktleider in universele werkplaatsen voor truck en trailer verder uit te bouwen.

Bij de nieuwe naam hoort een ook nieuwe huisstijl. Met een nieuwe frisse uitstraling en de naam TruckXL zal de komende maanden flink geïnvesteerd worden in het bekend maken van de markt met de nieuwe TruckXL naam. De wijziging zal snel zichtbaar worden in de TruckXL werkplaatsen die vanaf janauri worden omgebouwd naar de nieuwe huisstijl. De vertrouwde kleurstelling in het rood, wit en zwart zal behouden blijven. Houdt ook de vakpers in de gaten, want de komende tijd zal er flink ingezet worden op adverteren op zowel online als offline media.

Wat niet veranderd is onze vertrouwde kwaliteit en het persoonlijke contact tussen de werkplaatsen en klanten. Dit blijven we doen via de bekende 3 pijlers van ons merk:

Betrouwbaar

In de TruckXL werkplaatsen wordt onderhoud uitgevoerd op hoog niveau. Er wordt gewerkt met A-merk onderdelen en moderne diagnose apparatuur. Hierdoor zorgt TruckXL ervoor dat chauffeurs vele veilige kilometers kunnen afleggen. De goed opgeleide monteurs zorgen ervoor dat het waardevolle materieel in topconditie wordt gehouden.

Flexibel

De TruckXL bestelwagens, waardoor al het onderhoud onder één dak gedaan kan worden. Ook voor het onderhoud en reparatie van bijvoorbeeld laadkleppen en koelmotoren ben je bij een TruckXL garage aan het juiste adres. Uiteraard kan men daar ook terecht voor de bekende keuringen, zoals APK en LPK.

Persoonlijk

De TruckXL werkplaatsen zijn betrokken bij de wensen van de klant en bieden daarom een vertrouwd en vast aanspreekpunt. Elke werkplaats wordt geleid door een zelfstandige ondernemer, dit zorgt voor korte lijntjes en praktische oplossingen.

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This