TopTruck wordt TruckXL

Verschenen: 19 december 2022

Al sinds 2010 is Top Truck in de Benelux hét netwerk voor onderhoud en reparatie van vrachtwagens en trailers. Dit gaat na ruim 12 jaar echter veranderen! Vanaf 1 januari 2023 wordt het netwerk omgedoopt tot TruckXL. In oktober j.l. maakte het grossiersnetwerk G-Truck ook al bekend dat het haar naar zou wijzigen naar PartsXpert. Beide naamsveranderingen zijn een direct gevolg van de overstap die de formules gaan maken van GroupAuto naar Nexus. In praktische zin verandert er niet veel, want de huidige club mensen blijft de formules continueren. Wel zal deze wijziging worden aangegrepen om de positie als marktleider in universele werkplaatsen voor truck en trailer verder uit te bouwen.

Bij de nieuwe naam hoort een ook nieuwe huisstijl. Met een nieuwe frisse uitstraling en de naam TruckXL zal de komende maanden flink geïnvesteerd worden in het bekend maken van de markt met de nieuwe TruckXL naam. De wijziging zal snel zichtbaar worden in de TruckXL werkplaatsen die vanaf janauri worden omgebouwd naar de nieuwe huisstijl. De vertrouwde kleurstelling in het rood, wit en zwart zal behouden blijven. Houdt ook de vakpers in de gaten, want de komende tijd zal er flink ingezet worden op adverteren op zowel online als offline media.

Wat niet veranderd is onze vertrouwde kwaliteit en het persoonlijke contact tussen de werkplaatsen en klanten. Dit blijven we doen via de bekende 3 pijlers van ons merk:

Betrouwbaar

In de TruckXL werkplaatsen wordt onderhoud uitgevoerd op hoog niveau. Er wordt gewerkt met A-merk onderdelen en moderne diagnose apparatuur. Hierdoor zorgt TruckXL ervoor dat chauffeurs vele veilige kilometers kunnen afleggen. De goed opgeleide monteurs zorgen ervoor dat het waardevolle materieel in topconditie wordt gehouden.

Flexibel

De TruckXL bestelwagens, waardoor al het onderhoud onder één dak gedaan kan worden. Ook voor het onderhoud en reparatie van bijvoorbeeld laadkleppen en koelmotoren ben je bij een TruckXL garage aan het juiste adres. Uiteraard kan men daar ook terecht voor de bekende keuringen, zoals APK en LPK.

Persoonlijk

De TruckXL werkplaatsen zijn betrokken bij de wensen van de klant en bieden daarom een vertrouwd en vast aanspreekpunt. Elke werkplaats wordt geleid door een zelfstandige ondernemer, dit zorgt voor korte lijntjes en praktische oplossingen.

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Dachser neemt logistieke dienstverlener Brummer over

Dachser neemt logistieke dienstverlener Brummer over

Met de overname van Brummer, de partner in het European Food Network voor het transport van geconditioneerde levensmiddelen tussen Duitsland, Oostenrijk en aangrenzende landen, versterkt Dachser zijn netwerk voor het vervoer en de opslag van levensmiddelen in Europa....

Van Hool definitief failliet

Van Hool definitief failliet

Vanmiddag kondigde co-CEO Marc Zwaaneveld aan dat Van Hool 's ochtends de boeken had neergelegd bij de rechtbank van koophandel te Mechelen. Daarmee houdt de bussen- en trailerbouwer uit Koningshooikt definitief op te bestaan. Momenteel is een bindende bieding van VDL...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This