Transport Adwance kiest voor de IVECO S-WAY!

Verschenen: 5 mei 2021

IVECO en TH Trucks zijn erg blij met de goede samenwerking met Adwance en bedanken hen voor hun vertrouwen.

Transport Adwance staat bekend om zijn nauwgezetheid, flexibiliteit en persoonlijke aanpak bij het bieden van transportoplossingen.
Adwance beschikt over een vloot van 20 vrachtwagens (trekkers, kippers, semi- plateaus met of zonder kranen, aanhangwagens) waarmee ze kunnen voldoen aan de specifieke eisen van hun klanten, voornamelijk in de bouwsector.

Ze zijn uitgerust en staan bekend voor het transport te verzorgen van grondstoffen of eindproducten, afval, hout onder verschillende vormen, stenen en zand.

Julien Dubois, General Manager Adwance, zei: “Na verschillende tests van de nieuwe IVECO S-WAY hebben wij besloten om 4 nieuwe S-WAY-trekkers te bestellen. De belangrijkste redenen zijn: een uitstekende TCO (Total Cost of Ownership), een mooi ontwerp, tevreden chauffeurs en een goede relatie met TH Trucks, de IVECO-dealer in onze regio. »

Transport Adwance zorgde zelfs voor een opvallende uitvoering van de S-WAY ter ere van het 20-jarig bestaan van het bedrijf.

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This