Transport Adwance kiest voor de IVECO S-WAY!

Verschenen: 5 mei 2021

IVECO en TH Trucks zijn erg blij met de goede samenwerking met Adwance en bedanken hen voor hun vertrouwen.

Transport Adwance staat bekend om zijn nauwgezetheid, flexibiliteit en persoonlijke aanpak bij het bieden van transportoplossingen.
Adwance beschikt over een vloot van 20 vrachtwagens (trekkers, kippers, semi- plateaus met of zonder kranen, aanhangwagens) waarmee ze kunnen voldoen aan de specifieke eisen van hun klanten, voornamelijk in de bouwsector.

Ze zijn uitgerust en staan bekend voor het transport te verzorgen van grondstoffen of eindproducten, afval, hout onder verschillende vormen, stenen en zand.

Julien Dubois, General Manager Adwance, zei: “Na verschillende tests van de nieuwe IVECO S-WAY hebben wij besloten om 4 nieuwe S-WAY-trekkers te bestellen. De belangrijkste redenen zijn: een uitstekende TCO (Total Cost of Ownership), een mooi ontwerp, tevreden chauffeurs en een goede relatie met TH Trucks, de IVECO-dealer in onze regio. »

Transport Adwance zorgde zelfs voor een opvallende uitvoering van de S-WAY ter ere van het 20-jarig bestaan van het bedrijf.

Meer nieuws

Het IVECO Daily Van avontuur gaat door in Amerika

Het IVECO Daily Van avontuur gaat door in Amerika

Professioneel kiteboarder Núria Gomà i Lleonart blijft reizen aan boord van haar Daily 4x4. Een volledig nieuw ontwerp voor haar bestelwagen omgezet naar een Tigrotto, een Daily 4x4 Special Edition geïnspireerd op een historisch IVECO-voertuig uit de jaren 50 en...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This