Transport Adwance kiest voor de IVECO S-WAY!

Verschenen: 5 mei 2021

IVECO en TH Trucks zijn erg blij met de goede samenwerking met Adwance en bedanken hen voor hun vertrouwen.

Transport Adwance staat bekend om zijn nauwgezetheid, flexibiliteit en persoonlijke aanpak bij het bieden van transportoplossingen.
Adwance beschikt over een vloot van 20 vrachtwagens (trekkers, kippers, semi- plateaus met of zonder kranen, aanhangwagens) waarmee ze kunnen voldoen aan de specifieke eisen van hun klanten, voornamelijk in de bouwsector.

Ze zijn uitgerust en staan bekend voor het transport te verzorgen van grondstoffen of eindproducten, afval, hout onder verschillende vormen, stenen en zand.

Julien Dubois, General Manager Adwance, zei: “Na verschillende tests van de nieuwe IVECO S-WAY hebben wij besloten om 4 nieuwe S-WAY-trekkers te bestellen. De belangrijkste redenen zijn: een uitstekende TCO (Total Cost of Ownership), een mooi ontwerp, tevreden chauffeurs en een goede relatie met TH Trucks, de IVECO-dealer in onze regio. »

Transport Adwance zorgde zelfs voor een opvallende uitvoering van de S-WAY ter ere van het 20-jarig bestaan van het bedrijf.

Meer nieuws

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt de constructie van een nieuw energiepositief gebouw aan in het hart van zijn site in Lyon-Saint-Priest. Het gebouw zal een oppervlakte van 46.000 m2 hebben en vertegenwoordigt een investering van 132 miljoen euro. Het gebouw, dat in 2028 zijn...

Hendrik De Spiegelaere overleden

Hendrik De Spiegelaere overleden

Journalist Hendrik De Spiegelaere is gisterennamiddag, na een kort ziekbed, overleden. Hij stond aan de grondslag van TRANSPORAMA. Sinds een aantal jaar was hij ook verantwoordelijk voor de journalistieke invulling van Trans Aktueel. Hendrik studeerde industriële...

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics voegt eerste trucks in Dachser-kleuren aan wagenpark toe Müller Fresh Food Logistics, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft zes Euro 6 trucks van MAN volledig in Dachser-kleuren aangeschaft. Het...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This